Bebek Beslenmesi yardim

• Konu Sahibi Konu Sahibi okoz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

okoz

"Mutluluk sadece paylaşıldığında gerçektir."
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2014
90
35
38
Anneler oğlum 9 aylığı bitirdi doğduğundan beri uyurken hızlı göz hareketleri gülme ,ağlama,bacağı seyirme vardı ama uyurken ya uykuya dalarken yada uyanmaya yakın hala devam ediyor uykuya dalarken elleri, bacakları titrer gibi oluyor elleri,bacakları oynuyor bor bacağını yukarı çekerek seyiriyor ama uyanik ken yok bole bir sorun uykuya dalarken yada uyanmaya yakın oluyor böyle bir sürüm yaşayan yada çevresinde yaşayan varmi yardimci olursaniz çok sevinicem doktora randevu alıp gidicem ebe kontrolune gittiğimde ebeye göstermistim video çekip ebe normal dedi yetişkinler bile yapıyor uykusunda demisti yurtdisindayim bu arada

Geçmiş olsun çocuk noroloji doktoruna goturmenizi tavsiye ederim. Hiç böyle bir sorun yaşamadım Allah kimseyede yaşatmasın. Ebe bunu ne kadar anlar bilememde epilepsi hastalığında kasılmalar olabiliyor die biliyorum inş. Öyle bir durum söz konusu değildir :((((

Oglumda da 2 aylik iken basladi ara sira olmakla birlikte gozde ve dudak cevresinde segirme. Cocuk norolojiye gittik genelde epileptik bir nobetten suphelenip eeg istiyorlar. Cok sukur bizde birsey cikmadi. Ara sira eegsini tekrarlatiyoruz her ihtimale karsi. Gecikmeyin mutlaka cocuk norolojiye bir goturun

Back
X