- 29 Ağustos 2015
- 240
- 148
- 103
- Konu Sahibi Yengecburcu95
-
Evet ısyerınızdekılerı bılgılendırın
Kayınvalıdenız gelemez dıye dusunuyorum yanı argo tabırle yemez yanı kolay mı o kadar.
Am sız genede tedbır alın ısyerınızdekılerle durumu paylasın .
Evet yapar ama sonuçta krestekilerde tamam tanıyorlar ama henüz 1 aylıkSizi tanıyorlarsa sorun olmaz kreşte..
Dışarı atarlar zaten..
Ve eğer öyle bir şey yaparsa dava açın..
Sonra basına geleceklere katlanmak zorunda kalacak ama.Aslında hiç paylaşmak istemiyorum sorunlu bir insan gibi bir profil çizmek istemiyorum ama inan okadar çirkef ki çingene gelir
İnan söyledim ya anlatmaya kalksam ancak baya zamanımız alir ve insanlarda okumak istemez okadar uzun uzadıya okulun güvenliği yokOkulun güvenliğine bilgi verin içeri almasınlar eğer ısrarcı olmaya çalışırsa da polis çağırıp götürüleceğini söylesinler derdi ne ki oğlunu bile tiksindirecek kadar uğraşıyor gerçekten zor bir durum bol sabır ve güç diliyorum umarım düşer yakanızdan
İnan o bu kadar küçük biri daha önce yaptıklarını bilsen bunuda yapabilir düşüncesi var bende veleli veliler varken okulda bas bas bağırır sa kesin çıkartılırim istenSonra basına geleceklere katlanmak zorunda kalacak ama.
savcılık dıyorsunuz sızın aılenız var ınsan kendını bu kadar kucuk dusurur mu ki
Evet yapar ama sonuçta krestekilerde tamam tanıyorlar ama henüz 1 aylık
O zaman cnm okuldakilere üstünü örterek bilgi ver hatta kv psikolojik sorunları var de kontrol edemiyoruz eşimin iş yerine gitmiş geçen de buraya da gelirse lütfen direk dışarı çıkarın de merak etme zaten çirkef insan her yerde kendini belli eder seni ayıplayacaklarını yada sorun çıkaracaklarını sanmam.İnan söyledim ya anlatmaya kalksam ancak baya zamanımız alir ve insanlarda okumak istemez okadar uzun uzadıya okulun güvenliği yokküçük kendi çapında biryer
Evet zaten tipini görseller hemen hemen anlarlar öyle bir insan zaten. Ama diyorum ya içeri almazlarsa bağırır durur inş o sırada veliler olmaz tek duam o. Polis çağırmayı şikayetçi olmayı düşünüyorum ki eşim de aynı şeyi yap ded8O zaman cnm okuldakilere üstünü örterek bilgi ver hatta kv psikolojik sorunları var de kontrol edemiyoruz eşimin iş yerine gitmiş geçen de buraya da gelirse lütfen direk dışarı çıkarın de merak etme zaten çirkef insan her yerde kendini belli eder seni ayıplayacaklarını yada sorun çıkaracaklarını sanmam.
En mantıklısı cnm zaten okul önünde olay çıkarmak ne olursa olsun suç huzuru ve güvenliği bozmak olarak geçiyor uğraşır durur. Keşke böyle şeyler yaşsnmasa ama insanız herşey bizim için böyle düşün. İşini kaybetme korkusunu at üzerinden kv sorununu herkes anlar merak etmeEvet zaten tipini görseller hemen hemen anlarlar öyle bir insan zaten. Ama diyorum ya içeri almazlarsa bağırır durur inş o sırada veliler olmaz tek duam o. Polis çağırmayı şikayetçi olmayı düşünüyorum ki eşim de aynı şeyi yap ded8
Desteğin için sagol cnm haklisinEn mantıklısı cnm zaten okul önünde olay çıkarmak ne olursa olsun suç huzuru ve güvenliği bozmak olarak geçiyor uğraşır durur. Keşke böyle şeyler yaşsnmasa ama insanız herşey bizim için böyle düşün. İşini kaybetme korkusunu at üzerinden kv sorununu herkes anlar merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?