- 29 Ağustos 2015
- 240
- 148
- 103
- Konu Sahibi Yengecburcu95
Merhaba arkadaşlar, ben özel olan bir anaokulunda öğretmenlik yapıyorum. 3 yıldır bu işin içindeyim. Evliyim, eşimle kvdemin bize yaptiklari, aileme yaptıkları sebebiyle eşim annesinden, ailesinden gerçek anlamda tiskindi. Görüşmek istemiyor bende istemiyorum yaptıklarını anlatmaya kalkarsam epey uzuyacak ama gerçekten zor süreçler yaşadım. Şimdi kvdem okadar pislik bir insanki çalıştığım yeri öğrenmiş buraya gireli ( daha 1 ay oldu ) oraya geleceğim işyerinde kilerle konuşacağım seni nasıl alırlar ise, şizofren bu kız çocukları öldürür vs vs diyeceğim diyor bana. Tamam Kurucular vs beni herkes tanıyor nasıl biri olduğumu zaten biliyorlar ama kvdem okadar çingene bir yapısı varki bas bas bağırır eğer içeri alsakta almasakta , yani eşim de biliyor gelirse işten çıkarırlar diyorum napyim anne katılımı olayım diyor bende dedimki işime gelip böyle birşey yaparsa artık bu son olur dedim gidip savcılığa şikayette bulunacagim dedim. Bulunalim diyor. Yani ne yapacağımı şaşırdım işyerindekilere söylemeliyim? Kvdemle böyle böyle diye. Yoksa geldiğinde nasıl bir tavır almalıyım? Polisi vs arasam okulun adi karalanicak ya. Off Nefret ediyorum bu kadından