Nişanlıyken böyleyse evliyken hiç düşünemiyorum sen bu evlilik meselesini bir daha düşün taşınMerhaba arkadaslar ... evlilik asamasindayim. Ve surekli stres . Yalniz sorun nişanlim annesiyle eşi arasindaki farki ayirt edemiyor. Ona gore hep ben suclu hep ben alttan alayim. Bir soz soyletmiyor . Uzulen taraf hep ben oluyorum. Nasil bir yol izlemeliyim lutfen yardimci olun...
Mesela bir olay yasandiginda annesi bana bir laf soylediginde ben sineye cekiyorum ama o annesine niye boyle dedin diyemiyor ben yine bir sey soyledigimde gorusmeyebilirsin diyor. Ama annesi olmayincada hicbir sorunumuz olmuyor.Nasıl yani biraz daha açsanız ?
Mesela bir olay yasandiginda annesi bana bir laf soylediginde ben sineye cekiyorum ama o annesine niye boyle dedin diyemiyor ben yine bir sey soyledigimde gorusmeyebilirsin diyor. Ama annesi olmayincada hicbir sorunumuz olmuyor.
Merhaba arkadaslar ... evlilik asamasindayim. Ve surekli stres . Yalniz sorun nişanlim annesiyle eşi arasindaki farki ayirt edemiyor. Ona gore hep ben suclu hep ben alttan alayim. Bir soz soyletmiyor . Uzulen taraf hep ben oluyorum. Nasil bir yol izlemeliyim lutfen yardimci olun...
Ben zaten saygida kusur etmiyorum ama bizim durum biraz farkli sosyal guvenceside yok . Ne elinde ne dilinde var anlayacaginiz . Ben nisanlimida seviyorum ama gercekten cok zor durumdayim .. nasil idare ettirebilirimsen annesine kötü bişey söyleme ooooo çok ıyı kaynanam var baka benı nasıl düşünüyor falan de...
:)) sevmıyosanda sevıyo gıbı görün bak neler olacak:)
merhaba :)
bende evlilik asamasindaydim dort ay oncesine kadar simdi ne asamasi onu bilmiyorumda. bizimde oyle bi sorunumuz vardi annesine sesini cikaramazdi simdi konusmuyoruz. dort ay oncesine kadar nisanliydikda simdi neyiz bilmiyorum cunku annesinin lafina
Nisanlimisiniz
Birazda annesi duygu somurusu yapiyorAdınıza üzüldüm. Şimdiden böyleyse gerçekten evlenince nasıl olur.
Zaten bazı erkeklerin evlenecekleri zaman anneleri bir kıymete biniyor. El üstünde tutacakları pohpohlayacakları geliyor herhalde.
Mesela bir olay yasandiginda annesi bana bir laf soylediginde ben sineye cekiyorum ama o annesine niye boyle dedin diyemiyor ben yine bir sey soyledigimde gorusmeyebilirsin diyor. Ama annesi olmayincada hicbir sorunumuz olmuyor.
Ne yapmaliyim pekiBu adam seni çok ezdirir
Aslinda seviyorum ama biz yeni seyler aldikca birde kiskanmaya basladi bana oyle geliyor yanisen annesine kötü bişey söyleme ooooo çok ıyı kaynanam var baka benı nasıl düşünüyor falan de...
:)) sevmıyosanda sevıyo gıbı görün bak neler olacak:)
Artik her sey hazir dusuncek zaman degil ki cozum bulmak lazimNişanlıyken böyleyse evliyken hiç düşünemiyorum sen bu evlilik meselesini bir daha düşün taşın
konusmadigimiz dort ayi saymazsak dokuz ay nisanli durduk.
sizin sorun ne tam olarakkonusmadigimiz dort ayi saymazsak dokuz ay nisanli durduk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?