Yardima ihtiyac var !!!

cimcime91

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2015
17
0
1
Merhaba arkadaslar ... evlilik asamasindayim. Ve surekli stres . Yalniz sorun nişanlim annesiyle eşi arasindaki farki ayirt edemiyor. Ona gore hep ben suclu hep ben alttan alayim. Bir soz soyletmiyor . Uzulen taraf hep ben oluyorum. Nasil bir yol izlemeliyim lutfen yardimci olun...

Nişanlıyken böyleyse evliyken hiç düşünemiyorum sen bu evlilik meselesini bir daha düşün taşın

Nasıl yani biraz daha açsanız ?
Mesela bir olay yasandiginda annesi bana bir laf soylediginde ben sineye cekiyorum ama o annesine niye boyle dedin diyemiyor ben yine bir sey soyledigimde gorusmeyebilirsin diyor. Ama annesi olmayincada hicbir sorunumuz olmuyor.

sen annesine kötü bişey söyleme ooooo çok ıyı kaynanam var baka benı nasıl düşünüyor falan de...
:)) sevmıyosanda sevıyo gıbı görün bak neler olacak:)

Mesela bir olay yasandiginda annesi bana bir laf soylediginde ben sineye cekiyorum ama o annesine niye boyle dedin diyemiyor ben yine bir sey soyledigimde gorusmeyebilirsin diyor. Ama annesi olmayincada hicbir sorunumuz olmuyor.

Adınıza üzüldüm. Şimdiden böyleyse gerçekten evlenince nasıl olur.
Zaten bazı erkeklerin evlenecekleri zaman anneleri bir kıymete biniyor. El üstünde tutacakları pohpohlayacakları geliyor herhalde.

merhaba :)
bende evlilik asamasindaydim dort ay oncesine kadar simdi ne asamasi onu bilmiyorumda. bizimde oyle bi sorunumuz vardi annesine sesini cikaramazdi simdi konusmuyoruz. dort ay oncesine kadar nisanliydikda simdi neyiz bilmiyorum cunku annesinin lafina gitti ve bana konusmuyor...

sen annesine kötü bişey söyleme ooooo çok ıyı kaynanam var baka benı nasıl düşünüyor falan de...
:)) sevmıyosanda sevıyo gıbı görün bak neler olacak:)
Ben zaten saygida kusur etmiyorum ama bizim durum biraz farkli sosyal guvenceside yok . Ne elinde ne dilinde var anlayacaginiz . Ben nisanlimida seviyorum ama gercekten cok zor durumdayim .. nasil idare ettirebilirim

Hım acil vaka ozaman,
Yani bunu diyebilmeli en azından sizin yanınızda olmasada başka odaDA söyleyebilmeli,
Böyle bir nişanlı size istersen görüşmeyebilirsin diyor hiç inandırıcı gelmedi bana !!
Ozaman sizi kolaylıkla ezdirir bu kişi bence,
Annesi artık her alanınızda olacak olmama gibi bir lüksü yok ,
Fakat sizi ezdirmeyecek pozisyona girmeli haklıysanız savunabilmeli nişanlnız
Bunu yapmayan erkek kv tarafından her türlü lafa söze maalesef mahküm kalır,erkek faktörü önemli burda çünkü,

Şimdi sevsende evlenip sorunlar büyüyünce ne aşk kalır ne sevgi.geriye kalan sadece pişmanlık olur

Görme, duyma, cevap verme, eşine sürekli serzenişte bulunma. İyi davran, yapamıyorsan öyle görün. Erkekler annelerine düşkündürler çünkü. Hele evlendikten sonra daha kıymete binerler. Anneleri ile iyi anlaşan eşleri de başka sever bu erkekler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…