Lave NK Kayıtlı Üye 19 Aralık 2015 330 407 18 23 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi cimcime91 #41 cimcime91 .!.: yok ben laf söylemiyorum laf işitiyorum Genişletmek için tıkla... ne diye laf isitiyorsun ki yani laf isitecek ne yapmissin anlamadim ben erkek dediginde annesiyle esi arasinda dengeyi kurabilmeli, yeri geldiginde anne sen karisma yeri geldigindede esine oyle degil boyledir diye ortasini bulmali yoksa coooook zor
cimcime91 .!.: yok ben laf söylemiyorum laf işitiyorum Genişletmek için tıkla... ne diye laf isitiyorsun ki yani laf isitecek ne yapmissin anlamadim ben erkek dediginde annesiyle esi arasinda dengeyi kurabilmeli, yeri geldiginde anne sen karisma yeri geldigindede esine oyle degil boyledir diye ortasini bulmali yoksa coooook zor
mycherie Bilsen uzaklarda kimler agliyor . . . Kayıtlı Üye 2 Kasım 2015 1.117 9.328 208 23 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi cimcime91 #42 dansmarue .!.: Siz artık nişanı atsanız çok iyi olucak. Genişletmek için tıkla... biktinizmi benim nisanli muhabbetimden :)
dansmarue .!.: Siz artık nişanı atsanız çok iyi olucak. Genişletmek için tıkla... biktinizmi benim nisanli muhabbetimden :)
ispanakliborek Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 14 Eylül 2012 10.762 12.401 298 23 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi cimcime91 #43 hasretim sana .!.: biktinizmi benim nisanli muhabbetimden :) Genişletmek için tıkla... Estağfirullah :) ama yazık sana da
hasretim sana .!.: biktinizmi benim nisanli muhabbetimden :) Genişletmek için tıkla... Estağfirullah :) ama yazık sana da
mycherie Bilsen uzaklarda kimler agliyor . . . Kayıtlı Üye 2 Kasım 2015 1.117 9.328 208 23 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi cimcime91 #44 dansmarue .!.: Estağfirullah :) ama yazık sana da Genişletmek için tıkla... saka saka yazik banada ama napicami bilemiyorum.
dansmarue .!.: Estağfirullah :) ama yazık sana da Genişletmek için tıkla... saka saka yazik banada ama napicami bilemiyorum.