şanslısın ki sadece kadınlardan hoşlanmıyorsunÖncelikle herkese merhaba. Uzun süredir takip ediyorum sayfayı ama şimdi üye oldum çünkü sizlerle bir şey paylaşmak istedim. Amacım dalga değildir. Lise 3'e gidiyorum bir özel okulda okuyorum. Ve kendimi hep garip hissetmişimdir. Bu sene bu duygularım daha da arttı. Kendimi biseksüel hissediyorum. Yani çocukluğumdan beri hem erkeklerden hoşlanıyorum hem de kızlardan. Ya da hoşlanmıyorum. Bilmiyorum bunu kabullenemiyorum. Ve bu sene ingilizce öğretmenime karşı garip hissediyorum. Yani ona karşı bi hislerim var ve kendisi bayan... Ne yapacağımı bilmiyorum, kabullenemiyorum sürekli kendimle çelişiyorum. Ama erkeklerden de hoşlanıyorum. Ne yapacağım bilmiyorum. Amacım kesinlikle dalga değildir. Hislerimi sizlerle paylaşmak istedim..
Ama gerçekten hislerimi şöyle anlatayım. İngilizce öğretmenimi görünce bi garip oluyorum mutlu falan. Geçen gün katımızda nöbetçiydi telefonda konuşurken gülüyodu ve ben onu öyle görünce sebepsizce mutlu olup gülmeye başladımşanslısın ki sadece kadınlardan hoşlanmıyorsun
erkeklerden de hoşlanabildiğine göre o tarafa yönel en iyisi
insan olarak seviyor olamaz mısın bu yaşta cinsel anlamda çekici bulacak değilsin ya değil miAma gerçekten hislerimi şöyle anlatayım. İngilizce öğretmenimi görünce bi garip oluyorum mutlu falan. Geçen gün katımızda nöbetçiydi telefonda konuşurken gülüyodu ve ben onu öyle görünce sebepsizce mutlu olup gülmeye başladım
Bende o haberi okudum fakat gerçekliğine inanmıyorum benim içimde gram yokBi yerde okumuştum her kadının içinde biraz biseksüellik vardır diye
17Canım senin yaşın kaç ?
haaaa sağ twix mi sol twix miİkisini de dene, tarafını seç. . . Ne diyim.
Cinsellik olarak değil. Ama bende orayı anlamıyorum nasıl hissettiğimiinsan olarak seviyor olamaz mısın bu yaşta cinsel anlamda çekici bulacak değilsin ya değil mi
Kızım tabikiSen simdi kiz misin erkek mi
insan olarak seviyor olamaz mısın bu yaşta cinsel anlamda çekici bulacak değilsin ya değil mi
Kızım tabiki
bir abla olarak seviyor olabilirsinCinsellik olarak değil. Ama bende orayı anlamıyorum nasıl hissettiğimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?