• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardıma ihtiyacım var ablalarım

Cumle alemden hoslaniyormussun be canim sen de;)
Eveeet bu gunun de eglence konusu geldigine gore artik yatip uyuyabilirim:KK53:

yeni üye ve ilk konu nyse cnm sen git kitap oku ders çalış aklını bu tarz şeylere verme dha küçüksün

Ya ben de öyle bir haber duydum.Aslında kadınlar ya biseksüel ya da lezbiyendir diye.Tuhaf ,neyse konuya gelecek olursak psikoloğa gitmeye ne dersin?Emin olmak için hislerinden .

Gercekten birine asik olmadigin icin olabilir duygularin karismis yenmeye calis ve onemseme dahada ileri giderse bir uzmandan yardim alirsin psikoloji okumayi seviyorum bir kiz senin gibi ergenkte soruyor yanima biri yaklassa etkileniyorum diye uzmanda ona ergenlikte oldugunu onun bir sapik olmadigini anlatiyor nefsani seyler

Bizim sana yardımımız olmaz rehber hocanla konus nede olsa cocuksun

Bizim zamanımızda 2 şık vardı. Ya kızdın ya da erkek.kızsan kızdın erkeksen erkek.marjinallik sayılırdı aksi.

Şimdi herşey birbiri içine geçirildi. Kafanı karıştıran şey toplumun içinde bulunduğu keşmekeş ,Çelişki.

Neyin ayıp neyin doğru ya da yanlış olduğu toplum tarafından değil de kişiler tarafından belirleniyor. Bu kuşağın bir ferdi olarak bu yaşlarda bu tür düşünceler içinde olmanı garipsenedim.

Ama en doğrusu geçmişten ilham al.çünkü içinde bulunduğumuz zaman dilimi sana karmaşık ruh halinden başka hiç bir şey vermez. Ders çalış, özenilen, hoş bir kadın ve insan olmaya odaklan.

Kızlar, erkeklerden daha aşık olunası geliyor olabilir. :D

Ben de ergenliğimde bir an için lezbiyen olduğumu sanmıştım. Sonra büyüdüm, hormonlarım işledi. Gayet, sağlıklı bir heteroseksüelim. Kendimden de hiç şüphem yok. :)
Büyüyeceksin, şimdi takma bunları kafana. Üniversite sınavına çalış.

Benim eşimin tarafından uzak akrabası olan bi kız bana demişti ki diz kapaklarından etkilendim.. ben tabi Oha dedim meğer kız da kadınlardan hoslaniyormus biraz değişik bi kızdı zaten bunu da açık açık soyluyodu
Yani kadınlardan hoslananlarda var ama bunun bi çaresi var mı yada care bulmak isterlermi onu bilemem

Back
X