Doğal Saç Bakım Kürleri yardıma ihtiyacım var bi bakar mısınız

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

dygml

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2014
179
23
118
Siirt
Arkadaşlar 1,5 yıldır aşırı saç dökülmem var pko luyum zaman zaman seboroik dermatitle mücadele ediorum kel kaldm diyebilirim saçımı kazıtıp bakım yapmayı düşünüorum.yağ bakımıyla ilgili bi sorum var yılan sarmısak ve çörek otunun saç çıkardığını bilioruz.benim sorum bu 3 yağı birde hint yağını karıştırıp kullansam etkisini kaybeder mi veya daha kötü olur mu.dökülmekten ziyade saç çıksın istiyorum çünkü artık dökülcek saçımda kalmadı ne olur yardım edinn..

ben bi sorun olcağnı düşünmüyorum canım. aksine hint yağı başlı başına saç ve kirpik uzatmak için kullanılıyo
saçlarını dıştan tedavi ettiğin gibi içten de tedavi et. mesela vitaminsizlik kansızlık da saçı döker
eğer böyle bi sorunun varsa bunlarıda ihmal etme. yoksa ne yazıkki bu bakımlar tek başına bi işe yaramıyo

Cevapladığın için saol.cnm ama yılang yağını tek başına kullanın.filan diolar bilemedim bende içten tek sorun pko onada çare yok

yılang yağını ben hiç kullanmadım o yüzden nasıl kullanılcağnı bilmiyorum
ama sen tek başına kullanın diye duyduysan öyledir o zaman.
yada yılang yağını tek kullanıp badem yağı hint yağı ve susam yağını karıştırıp 3'lü bi karışım elde edip yılang yağından ayrı olarak da sürebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…