Yardıma ihtiyacım var lütfen :(

Sdiyebiri

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2017
42
23
3
Daha 1 senelik evliyim 20 yaşındayım toyum... Daha önce beni aldattı affettim.eski sevgilisi numarasini buldu evlenmissin falan filan konuşmuşlar bizim için çok özel ve hassas olan bir konuyu ona anlatmış çıldırdım ama yine afettim. Tinder diye çöp catanalik programı indirmiş yakaladım affettim. Zaten disarida el ele bile yurumeyiz beyefendi utanirmis buyuklerden. İfşa sitelerinde bir kızın resmine bakmış çırılçıplak pc yi açtım gördüm affettim hepsinde bir bahanesi hazırdı inanmak istedim seviyorum çünkü hiç birini ne aileme ne onun ailesine anlatmadım ama zamanla çok yıprandım ne face şifresini biliyorum ne bişey bende artık derman kalmadı bişey konuşmak istesem konuşmaya gelmiyor işin sonu kavgaya bağlanıyor herseyi çok farklı yerlere çekiyor farklı bi kafa tarzı var. Ben onun anne babasına anne baba diye seslenirken o benimkilere anne baba demiyor buda ayrı üzüyor.. Ben çok mu abartıyorum bir kadın olarak cok yıprandım. Bugunde market alışverişinden geldik kapıyı acamadik görüntülü sistem acıkmış biri dışarıyi izliyormus apartmanimiz yaşini başını almış torun sahibi teyzelerle dolu bende şakasına kafamı kameranın önüne getirdim bizi izlemesinler dedim güldüm ben şakalar yapmayı seven biriyim hiç sakaya gelmiyor kendisi çok ciddi eve girdik bana sen sizofrensin gerizekalı gibi hareketler yapiyosun diyor moralim çok bozuldu geçmiş pc karşısına video izliyor gülüyor ben bunu hak edecek ne yaptım ? Bosanmali miyim yol yakınken aileme artık bahsetmeli miyim Allah rızası için fikir verin şimdiden teşekkürler uzun olduğu için kusuruma bakmayin

Çok affetmişin ki boşanma lafı büyük ihtimalle çok dile getirildi ve ciddiyetini kaybetti korkutmak ise amacın gerçekten boşanacaksan ver dilekçeni yol yakınken ayrıl derim ama senin kararın bu kadar affeden bana göre boşanmaz yanındaki odaya kuma getirir sende çaylarını hazırlarsın kendin karar vereceksin

Aynı yaştayız keşke bu kadar erken evlenmeseydin karaktersiz biriyle Ben daha hayatıma birini almayı geç sevmek konusunda bile tedirginim önce kendimi tanımak hayatı kendim keşfetmek yaşamak istiyorum.

Kesinlikle abartmıyosun karakter yoksunu kocan ruhunu sömürmüş

Boşanma lafı hiç geçmedi ne ondan ne benden sorsan çok seviyor normal derecede ilgili ama bunları yaparak da nereye varmaya çalışıyor anlamıyorum benimde sabrim biyere kadar

Esim babama amca diyo. Babam dedi ki herkesin babasi var istemem dedi. Bence de ne gerek var demesin. Bu senin kisisel iliskin karsilastrma.

Senin yaslarin da evlndim. Simdi olsa evlenmem. Cok sukur mutluyum da ne gerek varmis. Affetme yalniz niye herseye okey diyosun ?
Anlat annene babana kv kp. Iki gun sonra ben bosancam dersin ee cok iyiydiniz noldu olur. Anlat ki bilsinler. Seni o yasta evlendirenler bi zahmet butun yüku sana yıkmasinlar.

Boşanma lafı hiç geçmedi ne ondan ne benden sorsan çok seviyor normal derecede ilgili ama bunları yaparak da nereye varmaya çalışıyor anlamıyorum benimde sabrim biyere kadar
Bir ilişkide güven ve saygı yoksa daha çok yaralar alırsın kendine bunu lâyık görme. eğer ki imkânın varsa kaç kurtul bu adamdan daha genceciksin umarım ki daha güzel bi hayatın olur

Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum aglayinca ayrı bir dert oluyor bütün duygularım gitti yaşama sevincim gitti ona sorsan o haklı hep ben küçük yaşta olduğum için yanlış düşünüyormusun Oysaki herkes bana yaşından okadar olgunsunki şaşırıyorum derler.. Sakın sevme birini hayat bekarken güzel

Üzüldüm sizin adınıza aldatılmak malesef çok can yakıcı bir şey keşke affedilmese. Maddi gücünüz aile desteğiniz varsa ve çocuğunuz yoksa sizi daha fazla üzmeden bu insanı hayatınızdan çıkarabilirsiniz aslında nacizane fikrim bu.

Bir ilişkide güven ve saygı yoksa daha çok yaralar alırsın kendine bunu lâyık görme. eğer ki imkânın varsa kaç kurtul bu adamdan daha genceciksin umarım ki daha güzel bi hayatın olur
Dua edin bana lütfen sabah ola Hayrola herkesle konuscam sabah benimde sabrim duygularım gücüm biryere kadar

Ailem her daim arkamda mesleğim elimde istesem yarın is bulurum okumuş bir insanım cahil biride değilim

O zaman dilekçeni vereceksin kararlı bir duruşla boşanıyorum diyeceksin ki etrafındakilere de öyle yansıtacaksın yok burnu sürtsün diye verdim demeyeceksin iki üç ay sonraya gün verirler zaten baktın yalvarıyor ayaklarına kapanıyor şartlarını açık açık konuşacaksın böyle böyle diye hemen aşka gelip de atlama yani biraz burnu sürtülsün istediğin kıvama gelince de yine aynı mesafeni koru senin değiştiğini kabul ettir adama öyle aşkından ölme yani hemen biraz evden de uzaklaş iki üç ay baktın daha mı kötü pişmanlık yoksa dilekçeni çekmezsin pişmansa dilekçeni geri çekersin ne diyeyim bunu yapmazsan seni çantadaki keklik görüp güvercin avlamaya devam eder

Dua edin bana lütfen sabah ola Hayrola herkesle konuscam sabah benimde sabrim duygularım gücüm biryere kadar
Allah yardımcın olsun sana gerçekten çok içten dua edicem... Bu karakterde biri için sakın kendini üzme belli bir süre acını yaşarsın belki ama hayata sımsıkı tutun daha yaşın çok genç çok güzel şeyler yapabilirsin

Gerçekten çok küçüksün ..çocuk yapma dikkat et ..ayrıca hemen boşan .daha hayatının baharindasin neden böyle bir hanzoyu çekesin ki ? Aldatmanın affı olmaz ,olursa böyle tekrarı da olur .nasıl olsa beni seviyor diyerek yapacağından geri kalmıyor adam. Ailenle paylaş artık bu durumu ve gerekeni yap lütfen .

Bu arada eşimin anne ve babasına ben de anne baba demiyorum .on yıllık evli olacağım birkaç aya ..sıkıntı yapma bunu .

Hel
Sanirim biraz özgüven eksiligim var çirkin bir insan değilim okumamış cahil bir insan değilim ama çok susuyorum nedenini bende bilmiyorum sanırım çok afettim bugüne kadar artık konuscak cesareti kendimde bulamiyorum

Daha 20 yaşındayım demişsiniz, sert yazmak istemiyorum kırıcı olmak istemiyorum ama neden diye soruyor insan? Daha 20 yaşında sizi defalarca aldatan bir insanla neden evlendiniz? Önündeki upuzun ömrü neden karaktersiz biri için silip attiniz? Dunya' da başka erkek mi yoktu? Sevdim , gözüm görmedi diyebilirsiniz ; yaşınız genç çünkü aşka kapılıp mantıklı dusunememis olabilirsiniz.

Kimseye bosanin demeyi sevmiyorum. Ama siz bosanmalisiniz. Sizi defalarca aldatan birini affederek hata yapmissiniz. Bu adam size mutluluk huzur veremez. Daha yaşınız genç , karşınıza düzgün karakterli sizi mutlu edecek birisi elbette çıkar.

Kimse çıkmasa da karsiniza, kendi başıniza daha mutlu olursunuz. Karaktersiz saçma sapan insanları çekmek için mi geldiniz dünyaya? Bu ömürü bir kere yaşayacaksınız, bir çok hakkınız yok ki bunda da bu adamı idare edeyim diyesiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…