Aldattı ne bir çiçek ne bir hediye kuru kuru Özür fedakarlık yaptım hata yaptım işin içinden nasıl çıkıncaAldatmalarini affetmemen lazimdi..kocan seni çok da takmıyor işin asli..
Boşanma lafı hiç geçmedi ne ondan ne benden sorsan çok seviyor normal derecede ilgili ama bunları yaparak da nereye varmaya çalışıyor anlamıyorum benimde sabrim biyere kadarÇok affetmişin ki boşanma lafı büyük ihtimalle çok dile getirildi ve ciddiyetini kaybetti korkutmak ise amacın gerçekten boşanacaksan ver dilekçeni yol yakınken ayrıl derim ama senin kararın bu kadar affeden bana göre boşanmaz yanındaki odaya kuma getirir sende çaylarını hazırlarsın kendin karar vereceksin
Bir ilişkide güven ve saygı yoksa daha çok yaralar alırsın kendine bunu lâyık görme. eğer ki imkânın varsa kaç kurtul bu adamdan daha genceciksin umarım ki daha güzel bi hayatın olurBoşanma lafı hiç geçmedi ne ondan ne benden sorsan çok seviyor normal derecede ilgili ama bunları yaparak da nereye varmaya çalışıyor anlamıyorum benimde sabrim biyere kadar
Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum aglayinca ayrı bir dert oluyor bütün duygularım gitti yaşama sevincim gitti ona sorsan o haklı hep ben küçük yaşta olduğum için yanlış düşünüyormusun Oysaki herkes bana yaşından okadar olgunsunki şaşırıyorum derler.. Sakın sevme birini hayat bekarken güzelAynı yaştayız keşke bu kadar erken evlenmeseydin karaktersiz biriyleBen daha hayatıma birini almayı geç sevmek konusunda bile tedirginim önce kendimi tanımak hayatı kendim keşfetmek yaşamak istiyorum.
Kesinlikle abartmıyosun karakter yoksunu kocan ruhunu sömürmüş
Dua edin bana lütfen sabah ola Hayrola herkesle konuscam sabah benimde sabrim duygularım gücüm biryere kadarBir ilişkide güven ve saygı yoksa daha çok yaralar alırsın kendine bunu lâyık görme. eğer ki imkânın varsa kaç kurtul bu adamdan daha genceciksin umarım ki daha güzel bi hayatın olur
Ailem her daim arkamda mesleğim elimde istesem yarın is bulurum okumuş bir insanım cahil biride değilimÜzüldüm sizin adınıza aldatılmak malesef çok can yakıcı bir şey keşke affedilmese. Maddi gücünüz aile desteğiniz varsa ve çocuğunuz yoksa sizi daha fazla üzmeden bu insanı hayatınızdan çıkarabilirsiniz aslında nacizane fikrim bu.
haklısın galiba bu kadar salaklik yeter bencedeçocuk yapmadan boşan.
defalarca aldatılmışsın neyi bekliyorsun ki? daha kaç sefer daha aldatacağını mı?
O zaman engeliniz pek yok gibi. Siz ne düşünüyorsunuz?Ailem her daim arkamda mesleğim elimde istesem yarın is bulurum okumuş bir insanım cahil biride değilim
Allah yardımcın olsun sana gerçekten çok içten dua edicem... Bu karakterde biri için sakın kendini üzme belli bir süre acını yaşarsın belki ama hayata sımsıkı tutun daha yaşın çok genç çok güzel şeyler yapabilirsinDua edin bana lütfen sabah ola Hayrola herkesle konuscam sabah benimde sabrim duygularım gücüm biryere kadar
Sanirim biraz özgüven eksiligim var çirkin bir insan değilim okumamış cahil bir insan değilim ama çok susuyorum nedenini bende bilmiyorum sanırım çok afettim bugüne kadar artık konuscak cesareti kendimde bulamiyorumO zaman dilekçeni vereceksin kararlı bir duruşla boşanıyorum diyeceksin ki etrafındakilere de öyle yansıtacaksın yok burnu sürtsün diye verdim demeyeceksin iki üç ay sonraya gün verirler zaten baktın yalvarıyor ayaklarına kapanıyor şartlarını açık açık konuşacaksın böyle böyle diye hemen aşka gelip de atlama yani biraz burnu sürtülsün istediğin kıvama gelince de yine aynı mesafeni koru senin değiştiğini kabul ettir adama öyle aşkından ölme yani hemen biraz evden de uzaklaş iki üç ay baktın daha mı kötü pişmanlık yoksa dilekçeni çekmezsin pişmansa dilekçeni geri çekersin ne diyeyim bunu yapmazsan seni çantadaki keklik görüp güvercin avlamaya devam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?