Anne baba demesine okadar takmıyorum ama ailem çok istekli bu konuda bizim oğlumuz oda diye çok seviyolar alısir dedim zaten nişanlı lik süreciyle birlikte 1 buçuk sene oldu hala alisamadiEsim babama amca diyo. Babam dedi ki herkesin babasi var istemem dedi. Bence de ne gerek var demesin. Bu senin kisisel iliskin karsilastrma.
Senin yaslarin da evlndim. Simdi olsa evlenmem. Cok sukur mutluyum da ne gerek varmis. Affetme yalniz niye herseye okey diyosun ?
Anlat annene babana kv kp. Iki gun sonra ben bosancam dersin ee cok iyiydiniz noldu olur. Anlat ki bilsinler. Seni o yasta evlendirenler bi zahmet butun yüku sana yıkmasinlar.
Evlilik gerçekten de stratejik oyuna döndü artık elindekini iyi kullanmazsan kullanılacak duruma düşersin sert tavrını görünce zaten u dönüşü yapacaktır kendine güven birazHel
Sanirim biraz özgüven eksiligim var çirkin bir insan değilim okumamış cahil bir insan değilim ama çok susuyorum nedenini bende bilmiyorum sanırım çok afettim bugüne kadar artık konuscak cesareti kendimde bulamiyorum
Şimdi düşünüyorum da hata yaptigimin çok farkındayım annesine her zaman ben küçük yaşta bir kız istiyorum dermis laf söz dinlesin sanırım kendi karakterini bildiği için böyle bir insan istemiş ben yapiyim o ses cikarmasin kafam yeni yeni dank ediyorDaha 20 yaşındayım demişsiniz, sert yazmak istemiyorum kırıcı olmak istemiyorum ama neden diye soruyor insan? Daha 20 yaşında sizi defalarca aldatan bir insanla neden evlendiniz? Önündeki upuzun ömrü neden karaktersiz biri için silip attiniz? Dunya' da başka erkek mi yoktu? Sevdim , gözüm görmedi diyebilirsiniz ; yaşınız genç çünkü aşka kapılıp mantıklı dusunememis olabilirsiniz.
Kimseye bosanin demeyi sevmiyorum. Ama siz bosanmalisiniz. Sizi defalarca aldatan birini affederek hata yapmissiniz. Bu adam size mutluluk huzur veremez. Daha yaşınız genç , karşınıza düzgün karakterli sizi mutlu edecek birisi elbette çıkar.
Kimse çıkmasa da karsiniza, kendi başıniza daha mutlu olursunuz. Karaktersiz saçma sapan insanları çekmek için mi geldiniz dünyaya? Bu ömürü bir kere yaşayacaksınız, bir çok hakkınız yok ki bunda da bu adamı idare edeyim diyesiniz.
Ben yaşımdan dahada fazla olgun biriyim çevremden hep duydum bunu kendim de bunun farkındayım yaşıma nazaran çok şeye katlandım ama kolay olmadı benim için inanin şimdi sizofren damgası yiyorumBence boşanıp yolunuza bakın. Aldatmış kaç kez ve aldatmaya da meyilli biri. Adam bile diyemiyorum. O henüz ergenlikten çıkamamış. Bence siz de çıkamamışsınız. Bir evliliğin sorumluluğunu alacak seviyede değilsiniz. Eşiniz hiç değil. Bu insanla ömür çürütmeyin. Daha yaşınız çok küçük. Okuyun, çalışın. Kendi hayatınız için uğraş verin. 2 gün sonra bebek olunca daha çok pişman olursunuz.
Zaten çocuk düşünmüyorduk 1 2 sene iyi de olduAldatma var hakaret var psikolojik şiddet var bi fiziki şiddet kalmış .
Çok gençsin ailen arkanda işinde varmış saygı ve sevginin bittiği bu evliligi kurtarabilecegini sanmıyorum .
Çocuk yapma sakın .
Haklısınız ne diyim çok sevdim çok değer verdim hak etmediğim muameleye maruz kaldım ama artık susmak yoknasılsa affedersin diye düşünüyordur
bugüne dek öyle yapmışsın çünkü
Çok teşekkür ederim umarım güzel yerlere varabilrim sonucu hepinizle paylasirimAllah yardımcın olsun sana gerçekten çok içten dua edicem... Bu karakterde biri için sakın kendini üzme belli bir süre acını yaşarsın belki ama hayata sımsıkı tutun daha yaşın çok genç çok güzel şeyler yapabilirsin
Ben yaşımdan dahada fazla olgun biriyim çevremden hep duydum bunu kendim de bunun farkındayım yaşıma nazaran çok şeye katlandım ama kolay olmadı benim için inanin şimdi sizofren damgası yiyorum
Çok fazla sustugumu artık susmamam affetmemem gerektiğini düşünüyorum tavrimi koyacağım bosanacagim artık nefes aldığımı hissetmek istiyroumO zaman engeliniz pek yok gibi. Siz ne düşünüyorsunuz?
20 yaşında herkes bir çok hata yapıyor. Daha çok genç ve cahilce davranilacak bir yaş. Şimdiden fark etmeniz bir şeylerin dank etmesi bile güzel. Fazla uzatmadan bosanin ve kurtulun o karaktersiz adamdan. İnanın çok daha mutlu olacaksiniz. Çalışır kendi ayaklariniz üzerinde durursunuz. Yasiniz olgunlaşınca gercekten olgun düzgün bir adamla evlenirsiniz.Şimdi düşünüyorum da hata yaptigimin çok farkındayım annesine her zaman ben küçük yaşta bir kız istiyorum dermis laf söz dinlesin sanırım kendi karakterini bildiği için böyle bir insan istemiş ben yapiyim o ses cikarmasin kafam yeni yeni dank ediyor
Okadar güzel moral oluyorsunuzki teşekkür ederim çok haklısın herkes yapabiliyor ben neden yapamıyim ?Böyle bir insanla yola nasil çıktınız? Gerçekten şurada anlattıklarınızdan bile kocaman bir sorun olduğu anlaşılıyor. Kendinize bunu yapmayın. Eminim tek başınıza daha güçlü olursunuz. Böyle bir insan hiçbir iyiliği hak etmiyor.
Fake instagram açmış gördüm kenardan telefonunu istedim hemen çıkış yapmış yok benim fake hesabım falan dedi yalan söylüyorsun gördüm dedim bana surat yaptı bana yalancı diyorsun diye gitti bende dayanamadım evden çıktım aileme gidecektim sonra mesaj attı vay be karım evden de çıkıyor gidiyor bunuda gördüm ya dedi yanlış bişey yapmışım gibi hissettim e geri döndüm bunuda sürekli yüzume vuruyorBöyle bir insanla yola nasil çıktınız? Gerçekten şurada anlattıklarınızdan bile kocaman bir sorun olduğu anlaşılıyor. Kendinize bunu yapmayın. Eminim tek başınıza daha güçlü olursunuz. Böyle bir insan hiçbir iyiliği hak etmiyor.
Haklısınız ama bosandigim zaman tekrar evlenmeyi düşünmem20 yaşında herkes bir çok hata yapıyor. Daha çok genç ve cahilce davranilacak bir yaş. Şimdiden fark etmeniz bir şeylerin dank etmesi bile güzel. Fazla uzatmadan bosanin ve kurtulun o karaktersiz adamdan. İnanın çok daha mutlu olacaksiniz. Çalışır kendi ayaklariniz üzerinde durursunuz. Yasiniz olgunlaşınca gercekten olgun düzgün bir adamla evlenirsiniz.
20 yaşındasınız 45 55 yaşındaki insan boşanıp ikinci baharını yaşarken sen neden evlenmeyi düşünmezsin?Haklısınız ama bosandigim zaman tekrar evlenmeyi düşünmem
Fake instagram açmış gördüm kenardan telefonunu istedim hemen çıkış yapmış yok benim fake hesabım falan dedi yalan söylüyorsun gördüm dedim bana surat yaptı bana yalancı diyorsun diye gitti bende dayanamadım evden çıktım aileme gidecektim sonra mesaj attı vay be karım evden de çıkıyor gidiyor bunuda gördüm ya dedi yanlış bişey yapmışım gibi hissettim e geri döndüm bunuda sürekli yüzume vuruyor
Okadar güzel moral oluyorsunuzki teşekkür ederim çok haklısın herkes yapabiliyor ben neden yapamıyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?