Yardıma ihtiyacım var lütfen :(

Eşiniz kaç yaşında? Sanırım oda daha toy veya daha olgunlasmamis veya karakteri daha oturmamış.Bu işi en kısa zamanda çözmelisiniz bu insanla konuşmakla bile bir yere varılmaz.
26 yaşında benden daha olgun olması gerekirken benden daha çocuk

Bu adam sizi aldatmış. Ciddi anlamda söylüyorum aldatmaya da meyilli. Karısını ezerken, koca olarak fake hesaplarda gezerken aklı neredeymiş? Size baskı kurmasına izin vermeyin. Aileniz arkadanızda olacaksa da geri dönmeyin. Bir erkek eşine mutluluk vermeli. Bu adam size ne veriyor? Geriye dönüp düşünün.

Ben bu konuda zaten kendimi haklı buluyorum yanlış bişey yapmadım dayanamadım nefes alamadım çıktım gittim ama bu evde o bi hata yapınca sen bu evden çıktın gittin yüzüne vurmuyorum diye çokta şey yapma konuşma gibisinden bide üste çıkıyor

Yapabilirsiniz tabii ki. Eliniz ayağınız tutuyor ve aklınız başınızdayken bir yol çizin. Bu dünyaya kimseye hizmet etmeye gelmedik kadınlar olarak. Evlendiniz diye boynunuza kelepçe de vurulmadı. Size saygısı olmayan bir insanla hayatınız geçmesin. Karşınıza daha iyi, düzgün insanlar çıkacaktır eminim. Zamanı gelince ama şu an kendinize odaklanın.

Seni bayağı bayağı aldatmış canım ya :( bence affetmemeliydin çünkü gerisi gelir yani maalesef ve erken evlenmek gerçekten iyi değil ben De erken evlendim ama şimdiki aklım olsa asla evlenmezdim

Erkekler geç olgunlaşıyor. Boşan ya da boşanma diyemem ama bir tavsiye korun çocuk yapma bu adamdan.

Seni bayağı bayağı aldatmış canım ya :KK43: bence affetmemeliydin çünkü gerisi gelir yani maalesef ve erken evlenmek gerçekten iyi değil ben De erken evlendim ama şimdiki aklım olsa asla evlenmezdim
Seninde büyük ciddi sorunların varsa pismansan evlendiğine boşan ne duruyorsun

Umarim bu adamdan çocuğun yoktur. Zorla mi evlendi seninle yaşı kaç eşinin? Bence daha fazla kendini yipratma ve ayrıl. Daha fazla affetme

Umarim bu adamdan çocuğun yoktur. Zorla mi evlendi seninle yaşı kaç eşinin? Bence daha fazla kendini yipratma ve ayrıl. Daha fazla affetme
Zorla evlenmedi beni al diyede zorlamadim zaten konuştuk görüştük ilk başlarda çok uyumlu tatlı sevecen eğlenceli biri gibiydi 26 yaşında

Aldatma olmaz inşallahta cidden çok kötü ve atlatmasi olmayan bişey bir an bile aklından çıkmıyor bunu bile bile seviyosun sariliyorsun
Haklısın canım tabikide çok zor yani güvendiğin sevdiğin biriyle evleniyorsun ve hata yapıyor ama insan sevince birakmak da istemez tabi anlıyorum

Biz ne yapabiliriz onu anlamadım
Upuzun aldatmalarını sıralamışsınız , şimdi de boşanıyım mı die soruyorsunuz
Ortada çözülmemiş olay olsa akıl vericez de ..siz zaten kararınızı aynı yönde kullanmaya devam etmişsiniz ..:işsiz:

Biz ne yapabiliriz onu anlamadım
Upuzun aldatmalarını sıralamışsınız , şimdi de boşanıyım mı die soruyorsunuz
Ortada çözülmemiş olay olsa akıl vericez de ..siz zaten kararınızı aynı yönde kullanmaya devam etmişsiniz ..:işsiz:
Daha nazik olabilirsiniz burda yardım istedim ben yaşım küçük olduğu için toy olduğum için yanlış mı yapıyorum diye

Back
X