26 yaşında benden daha olgun olması gerekirken benden daha çocukEşiniz kaç yaşında? Sanırım oda daha toy veya daha olgunlasmamis veya karakteri daha oturmamış.Bu işi en kısa zamanda çözmelisiniz bu insanla konuşmakla bile bir yere varılmaz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
26 yaşında benden daha olgun olması gerekirken benden daha çocukEşiniz kaç yaşında? Sanırım oda daha toy veya daha olgunlasmamis veya karakteri daha oturmamış.Bu işi en kısa zamanda çözmelisiniz bu insanla konuşmakla bile bir yere varılmaz.
Doğru insanı bulduğunu emin olunca tabiki olabilir ama bunları yaşamış biri olarak güvenim çok kırık20 yaşındasınız 45 55 yaşındaki insan boşanıp ikinci baharını yaşarken sen neden evlenmeyi düşünmezsin?
Bu işi en yakın zamanda ailene anlat derimDoğru insanı bulduğunu emin olunca tabiki olabilir ama bunları yaşamış biri olarak güvenim çok kırık
Bu adam sizi aldatmış. Ciddi anlamda söylüyorum aldatmaya da meyilli. Karısını ezerken, koca olarak fake hesaplarda gezerken aklı neredeymiş? Size baskı kurmasına izin vermeyin. Aileniz arkadanızda olacaksa da geri dönmeyin. Bir erkek eşine mutluluk vermeli. Bu adam size ne veriyor? Geriye dönüp düşünün.
Ben bu konuda zaten kendimi haklı buluyorum yanlış bişey yapmadım dayanamadım nefes alamadım çıktım gittim ama bu evde o bi hata yapınca sen bu evden çıktın gittin yüzüne vurmuyorum diye çokta şey yapma konuşma gibisinden bide üste çıkıyor
Yapabilirsiniz tabii ki. Eliniz ayağınız tutuyor ve aklınız başınızdayken bir yol çizin. Bu dünyaya kimseye hizmet etmeye gelmedik kadınlar olarak. Evlendiniz diye boynunuza kelepçe de vurulmadı. Size saygısı olmayan bir insanla hayatınız geçmesin. Karşınıza daha iyi, düzgün insanlar çıkacaktır eminim. Zamanı gelince ama şu an kendinize odaklanın.
Sabahleyin ilk işim bunu halletmek olacakBu işi en yakın zamanda ailene anlat derim
Seninde büyük ciddi sorunların varsa pismansan evlendiğine boşan ne duruyorsunSeni bayağı bayağı aldatmış canım yabence affetmemeliydin çünkü gerisi gelir yani maalesef ve erken evlenmek gerçekten iyi değil ben De erken evlendim ama şimdiki aklım olsa asla evlenmezdim
çocuk düşünmüyoruz zaten henüz bu saatten sonrada evlilik diye bişey kalmayacak zatenErkekler geç olgunlaşıyor. Boşan ya da boşanma diyemem ama bir tavsiye korun çocuk yapma bu adamdan.
Zorla evlenmedi beni al diyede zorlamadim zaten konuştuk görüştük ilk başlarda çok uyumlu tatlı sevecen eğlenceli biri gibiydi 26 yaşındaUmarim bu adamdan çocuğun yoktur. Zorla mi evlendi seninle yaşı kaç eşinin? Bence daha fazla kendini yipratma ve ayrıl. Daha fazla affetme
Benim evliliğimde aldatma yok olsaydı anında bitirirdim veben 23 yasindayim biraz daha bekleseydim diyorum sadece.Seninde büyük ciddi sorunların varsa pismansan evlendiğine boşan ne duruyorsun
Affetme daha fazla yaşın küçük daha ailen destekcin mi peki ?Zorla evlenmedi beni al diyede zorlamadim zaten konuştuk görüştük ilk başlarda çok uyumlu tatlı sevecen eğlenceli biri gibiydi 26 yaşında
Aldatma olmaz inşallahta cidden çok kötü ve atlatmasi olmayan bişey bir an bile aklından çıkmıyor bunu bile bile seviyosun sariliyorsunBenim evliliğimde aldatma yok olsaydı anında bitirirdim veben 23 yasindayim biraz daha bekleseydim diyorum sadece.
Herzaman destekcim hemde mesleğim elimde hemsirelik mezunuyumAffetme daha fazla yaşın küçük daha ailen destekcin mi peki ?
Haklısın canım tabikide çok zor yani güvendiğin sevdiğin biriyle evleniyorsun ve hata yapıyor ama insan sevince birakmak da istemez tabi anlıyorumAldatma olmaz inşallahta cidden çok kötü ve atlatmasi olmayan bişey bir an bile aklından çıkmıyor bunu bile bile seviyosun sariliyorsun
Şimdi gidip kendisine boşanmak istediğimi sabah ailelerle konuşacağımi soyleyecem Allah yardimcim olsunHaklısın canım tabikide çok zor yani güvendiğin sevdiğin biriyle evleniyorsun ve hata yapıyor ama insan sevince birakmak da istemez tabi anlıyorum
Daha nazik olabilirsiniz burda yardım istedim ben yaşım küçük olduğu için toy olduğum için yanlış mı yapıyorum diyeBiz ne yapabiliriz onu anlamadım
Upuzun aldatmalarını sıralamışsınız , şimdi de boşanıyım mı die soruyorsunuz
Ortada çözülmemiş olay olsa akıl vericez de ..siz zaten kararınızı aynı yönde kullanmaya devam etmişsiniz ..![]()
En iyisi bu galiba canım ailene mutlaka anlat hayırlısı olur InşallahŞimdi gidip kendisine boşanmak istediğimi sabah ailelerle konuşacağımi soyleyecem Allah yardimcim olsun