- Konu Sahibi gulsahfener
merhaba . Siz değerli kk üyeleri içinden çıkamadığım bir konuda sizden fikir istiyorum . 5 yıllık bir ilişkim var . Üniversite 1.sınıftan beri birlikteyiz . Şu an mezunuz. Artık ciddi adımlar atmak için doğru zamanı bekliyoruz. Fakat emin olamadığım ve çaresiz kaldığım birkaç sorun var . Eş adayım da öfke kontrol problemi var ve bu sadece bana değil herkese böyle . Ve öfkesini argo kelimeler kullanarak atıyor. Ailesine , arkadaşlarına , bana . Hatta üniversite hocalarına bile . Saman alevi gibi . Öfkelenir , kötü kelimeler kullanır ve sakinleştir , susar . Ailesi de bende susuyoruz sadece çünkü psikolojik desteğe ihtiyacı olduğunun farkındayım . Bunu ailesiyle de paylaştım fakat ikna edemiyoruz destek almaya. Beni daha çok inciten başka birşey var aslında . Evet sevgisinden eminim, değer verdiğinden , gözü gibi sakındığından da eminim . Bunlarla ilgili sorunum yok . Mesela bu akşam eve istemediğim geç bir saatte girdi . Nerde kiminle naptığını biliyorum . Sorunum güvensizlik değil. Bundan rahatsızlık duyduğumu ve bu kadar geç saatlere kadar dışarda kalmamasını söylediğimde aldığım cevapsa şu oluyor ^ ben senin kızacağın bişey yapmadım , ben kendimi biliyorum , naptığımı biliyorum , sen ne düşünürsen düşün, işine gelirse ^ . Bu sadece basit bi olay . Onun doğru bildiği şey her zaman doğrudur . Siz onun doğru olduğuna inandığı şeyleri yanlış bulursanız işine gelirse der ve susar . Yoruldum , çok yoruldum. Kendimi o kadar değersiz hissediyorum ki sanki 1 dk da silip atabileceği bir mendil gibi . Konuşmaya çalışan ben , kaçan o olur hep . Yıkık dökük bi bina gibi hissediyorum kendimi . Gücüm kalmadı sanki. Çok Çaresiz ve aciz gibiyim . Naparsam yapayım bu tavırlarına çözüm bulamıyorum . Dünyanın en zirvedeki insanı o ve onun dışındaki hiçkimsenin ne dediği ne düşündüğü umrumda değil . Çekmek zorunda değilsin diyeceksiniz biliyorum , haklısınız da . Ailelerimiz tanıştı ve ben elimde yapacak son bişeylerim varsa yapmak istiyorum . 5 yılımı bitireceksem de elimden gelenş yaptım demek istiyorum . O yüzden lütfen ayrıl dışında şeyler söyleyin. Uzun oldu kusura bakmayın . Okuyan herkese teşekkür ederim .