yardima ihtiyacim var??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ruyacik89

hayatın umut dolu huzurlu olsun prensesim
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2010
1.058
-753
318
İngiltere
ben kendimi iyi hissetmiyorum,
yeni dogum yaptim, esimle bosanmaya karar verdim, uyguluyorumda ama zoruma gidiyor, kabus gibi geliyor,biri beni bu kabustan uyandirsin istiyorum, esim cocugunu görmeye geldi ama benimle muhattap olmadi, normal aslinda ama henüz bosanmadik ve böyle davranmasi gücüme gidiyor, beklerdim özür dilesin degissin ama olmuyor, ondan birsey beklememeliyim ailem de ayril diyor artik ayrilmaya da karar verdim ama tek basima bebekle Hayat zoruma gidiyor Hazir degilim henüz

Zor süreç ve birde yeni doğmuş bebeğimiz varmış keşke ani karar vermeseydiniz zamana bıraksaydınız

Probleminiz ne boyutta bilemiyorum ama acaba düzelme ihtimali var mı diye sorun kendinize.
Dışardan bir göz olarak bakınca lohusa bir kadın ve yeni doğmuş bir bebek var .
SaĞLIKLI bir karar veremezsiniz diye bence zamana bırakın derdim....

ben kendimi iyi hissetmiyorum,
yeni dogum yaptim, esimle bosanmaya karar verdim, uyguluyorumda ama zoruma gidiyor, kabus gibi geliyor,biri beni bu kabustan uyandirsin istiyorum, esim cocugunu görmeye geldi ama benimle muhattap olmadi, normal aslinda ama henüz bosanmadik ve böyle davranmasi gücüme gidiyor, beklerdim özür dilesin degissin ama olmuyor, ondan birsey beklememeliyim ailem de ayril diyor artik ayrilmaya da karar verdim ama tek basima bebekle Hayat zoruma gidiyor Hazir degilim henüz

Eşinizle probleminiz neydi?
Lohusa depresyonunda olabilirsiniz.

karar vermek için yanlış bir zaman dilimi. tabiki sadece söyledikleriniz uzere boyle düşündüm .hakkınızda hayırlısı olsun.

Üstteki yoruma katılıyorum bu kadar önemli bir kararı almak için olabilecek en yanlış zamanlama.
Ortada bir de yeni doğmuş bir bebek varken gururunuzu bir tarafa bırakıp eşinizle konuşun.
Kendisini seviyorsanız , aranızdaki problem aldatma veya fiziksel şiddet değilse evliliğinize bir şans daha verin.
İnsanlar konuşa konuşa anlaşır.

Lütfen psikolojik destek almaya hemen başlayın. Devamlı git gelmeler yaşıyorsunuz. Boşanmak istyorsunuz ama hala ilgi bekliyorsunuz. Esinizde siddet, saygısızlık ve uyusturucu var eski konuya bakarsak. Türkiye ve ailemi özledim diye bir kere gittiniz. Savrulup duruyorsunuz. Önce bir durun. Boşanma davası kaçmıyor. Lütfen gidip destek alin kendinize. Gözünüz aydin. Sağlıkla büyütün bebegi insallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X