Yardıma ihtiyacım var.:(

freud7

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2018
43
9
1
35
Erkekler cinselliği seks odaklı mı düşünür?Ben duygusallık bekliyorum.Eşimse biraz daha sert hareketlerle sanki olaya rahatlama olarak bakıyor.Halbuki ben o esnada bile duyguallık, güzel dokunuşlar bekliyorum o ise olaya seks olarak bakıyor.Bıktım ayrılmaya kadar düşünüyorum.Başka bir sorunumuz yok bunun haricinde.Sizce ne yapmalıyım?

Ay gerçekten bazı erkekler ne yapsa yaranamıyor.Biz kadınlar duygusal olsa sert isteriz sert olsa duygusal olsun isteriz.Bacım bunun için yuvamı yıkılır.Konuşun halledin.ikinizinde istedigi olsun.Hayretsiniz valla ne meraklısınız ayrılmaya.

Evet ama o benim gibi yaklaşamıyor bu olaya bence.Ben mi abartmıyorum inanın ne yapacağımı şaşırdım bu şekildeki beklentim yanlış mı?

Meraklı değilim ayrılmaya onu çok seviyorum.Ama bana da uyum sağlaması gerekmez mi?

Hımm sen daha naif romatizm odaklı seviyorsun o sert ve daha tutkulu seviyor sanırımBence ciddi anlamda karşına alıp konuşmalısın.İstemediğin şekilde birlikte olmak seni çok üzer.

Zaman zaman duygusal kimi zaman da sert olur. Açıkçası her defasında olaya duygusal ya da aslında romantik bakmak biraz zor bence. İşin özü orada hissedilen erotizm de bir duygu nihayetinde. Yani eşiniz de en az sizin kadar duygusal

Evet ama o benim gibi yaklaşamıyor bu olaya bence.Ben mi abartmıyorum inanın ne yapacağımı şaşırdım bu şekildeki beklentim yanlış mı?
İlişkiden yeterince zevk aliyor musunuz? Genelde olmasi gereken şehvetin ağır basmasi normali de budur. Eşinize karsi cinsel istek duyuyor musunuz? Yoksa sadece insan olarak mi seviyorsunuz?

Hımm sen daha naif romatizm odaklı seviyorsun o sert ve daha tutkulu seviyor sanırımBence ciddi anlamda karşına alıp konuşmalısın.İstemediğin şekilde birlikte olmak seni çok üzer.
Yaşadığım tam da bu.Cidden bazılarına hafif bir sorun gibi gelmiş ama ben üzülüyorum.

Hep aynı mod olmaz ki. Konus bari, duygusal baslasin sonra içinden geldiği gibi devam etsin de ikinizin de gönlü olsun

İlişkiden yeterince zevk aliyor musunuz? Genelde olmasi gereken şehvetin ağır basmasi normali de budur. Eşinize karsi cinsel istek duyuyor musunuz? Yoksa sadece insan olarak mi seviyorsunuz?
Şunu söyleyeyim benim için de cinsellik önemli bir konu.Hiç olmasa da olur diyen biri değilim.Ama ben arzu kadar duygusallık istiyorum

Hep aynı mod olmaz ki. Konus bari, duygusal baslasin sonra içinden geldiği gibi devam etsin de ikinizin de gönlü olsun
İşte onunki hep aynı mod.Sanki amacı sadece rahatlamak.

Şunu söyleyeyim benim için de cinsellik önemli bir konu.Hiç olmasa da olur diyen biri değilim.Ama ben arzu kadar duygusallık istiyorum
Aslinda ssordugum sorunun cevabi degil soylediginiz. Cinsel durtuleriniz var ama eşinize karşı nasilsiniz? Önemli olan eşinizi beğeniyor musunuz? Neden duygusallik istiyorsunuz bunu anlayabilmek icin eşinizi cinsel olarak cekici bulup bulmadiginizi saptamak lazım önce.

Canım cinselligin duygusalligimi olur o an o duygularla onlar oluyor nasıl bi duygusallık olucakki ha esin normalde hiç ilgi gostermiyorsa filan tamam derim ama o an olmazki ne istediginizi anlatın en iyisi oda öyle davransin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…