Birbirinizin tarzlarını denemeye çalışsanız.Bir ders gibi düşün bunuYani ona bunu teklif et.Yaşadığım tam da bu.Cidden bazılarına hafif bir sorun gibi gelmiş ama ben üzülüyorum.
Peki normalde sevgisini hissettirip duygusal yaklaşır mi? Ne bileyim sarılır mi öper mi güzel cümleler kurar mi? Yoksa bunu hissetmek için hep cinselliği bekliyor olabilir misin?İşte onunki hep aynı mod.Sanki amacı sadece rahatlamak.
Eşimi çok beğeniyorum.Ben ona aşık şekilde evlendim.Ama kendimi kandırmaya gerek yok o da seviyor ama inanın benimkisi daha fazla.Aslinda ssordugum sorunun cevabi degil soylediginiz. Cinsel durtuleriniz var ama eşinize karşı nasilsiniz? Önemli olan eşinizi beğeniyor musunuz? Neden duygusallik istiyorsunuz bunu anlayabilmek icin eşinizi cinsel olarak cekici bulup bulmadiginizi saptamak lazım önce.
Boğa burcu sevgisini pek gösteren biri değilPeki normalde sevgisini hissettirip duygusal yaklaşır mi? Ne bileyim sarılır mi öper mi güzel cümleler kurar mi? Yoksa bunu hissetmek için hep cinselliği bekliyor olabilir misin?
O zaman aşılmayacak hiçbir problem yok. Bir kere cekingenliginizi birazcik atin at istiyorsaniz acikca konusun. Bazi iliskileri sirf birbirinizin zevk aldigi seyleri tanimak icin gecirin. İlk zamanlar uyumsuzluk normal ama bunun kalıcı olmasini istemiyorsaniz mutlaka konuşmaniz ve denemeniz gerekiyor.Eşimi çok beğeniyorum.Ben ona aşık şekilde evlendim.Ama kendimi kandırmaya gerek yok o da seviyor ama inanın benimkisi daha fazla.
Ben önceki konularınıza baktım. Kendinizden 2yaş küçük bir erkekle görüşüyormuşsunuz. Bu konu ya da o konular başkalarının adına mı? Yanlış anlamayın merakımdan soruyorum.Eşimi çok beğeniyorum.Ben ona aşık şekilde evlendim.Ama kendimi kandırmaya gerek yok o da seviyor ama inanın benimkisi daha fazla.
Bu benim konum.Hesabım olmadığı için arkadaşımdan rica ettim.:)Ben önceki konularınıza baktım. Kendinizden 2yaş küçük bir erkekle görüşüyormuşsunuz. Bu konu ya da o konular başkalarının adına mı? Yanlış anlamayın merakımdan soruyorum.
Anladım. :)Bu benim konum.Hesabım olmadığı için arkadaşımdan rica ettim.:)
İkimiz de dertliyiz ama burası çok güzel bir sayfaymış herkes sağ olsun.Fikir alışverişi güzel.İnanın bazen birilerine sorma gereksinimi duyuluyormuş.Anladım. :)
Haklısınız galiba ben bir senelik evliyim.Yalnız şunu da gördüm erkekler kadar rahat olmak varmış.:)Ne kadardir evlisiniz? Cinsellik bir çift arasında hemen oturmuyor ben bunu anladım. Her birliktelikte başka bir şey keşfediyor insan ve eşten asla utanma olmaz. Oturup konuşacak ya da o esnada ne istediğinizi söyleyecek yinlendireceksiniz. Kendi kendimize kurup üzülerek sadece kendimizi yıpratıyoruz karşıdaki bir tarafını yayıp oturuyor sadece. Bu yüzden ne çekinceniz varsa oturup konuşmalısınız
Ben arkadaşım sayesinde girdim bu siteye.Hesap benim değil.İnanın artık dayanacak gücüm kalmadı çok severken çok üzülmek.
Güldürdünüz bu halimle.:)Nedense gecenin ilerleyen saatlerinde yeni üyeler cinsellik konusunda çoşuyorlar
Aman boşver hayat güzel eğlenmene bak canısı sana abla tavsiyesiBen arkadaşım sayesinde girdim bu siteye.Hesap benim değil.İnanın artık dayanacak gücüm kalmadı çok severken çok üzülmek.
Ben de düşündüm de günahını almayayım dedim:))Nedense gecenin ilerleyen saatlerinde yeni üyeler cinsellik konusunda çoşuyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?