Yardıma ihtiyacım var.:(

İşte onunki hep aynı mod.Sanki amacı sadece rahatlamak.
Peki normalde sevgisini hissettirip duygusal yaklaşır mi? Ne bileyim sarılır mi öper mi güzel cümleler kurar mi? Yoksa bunu hissetmek için hep cinselliği bekliyor olabilir misin?

Eşimi çok beğeniyorum.Ben ona aşık şekilde evlendim.Ama kendimi kandırmaya gerek yok o da seviyor ama inanın benimkisi daha fazla.

Peki normalde sevgisini hissettirip duygusal yaklaşır mi? Ne bileyim sarılır mi öper mi güzel cümleler kurar mi? Yoksa bunu hissetmek için hep cinselliği bekliyor olabilir misin?
Boğa burcu sevgisini pek gösteren biri değil

Ne güzel insanlarsınız yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkür ederim.

Eşimi çok beğeniyorum.Ben ona aşık şekilde evlendim.Ama kendimi kandırmaya gerek yok o da seviyor ama inanın benimkisi daha fazla.
O zaman aşılmayacak hiçbir problem yok. Bir kere cekingenliginizi birazcik atin at istiyorsaniz acikca konusun. Bazi iliskileri sirf birbirinizin zevk aldigi seyleri tanimak icin gecirin. İlk zamanlar uyumsuzluk normal ama bunun kalıcı olmasini istemiyorsaniz mutlaka konuşmaniz ve denemeniz gerekiyor.

Ben önceki konularınıza baktım. Kendinizden 2yaş küçük bir erkekle görüşüyormuşsunuz. Bu konu ya da o konular başkalarının adına mı? Yanlış anlamayın merakımdan soruyorum.

en buyuk derdiniz bu olsun be
konusup anlasin sen ne dersen o o ne derse sende ole yap...
Simdi soyle dusunursek sende onun istediqi gibi yapmiyo oluyosun tatlim o zaman ortak karar alin isteklerinizi karsilayin

Arkadaşlar durum şu ki mesela o olay olduktan sonra bana sarılmıyor sırtını dönüyor.Ben cidden böyle duygusuz olacağını beklemiyordum.Yengeç burcuyum ben çok duygusalım.

Ben önceki konularınıza baktım. Kendinizden 2yaş küçük bir erkekle görüşüyormuşsunuz. Bu konu ya da o konular başkalarının adına mı? Yanlış anlamayın merakımdan soruyorum.
Bu benim konum.Hesabım olmadığı için arkadaşımdan rica ettim.:)

Ne kadardir evlisiniz? Cinsellik bir çift arasında hemen oturmuyor ben bunu anladım. Her birliktelikte başka bir şey keşfediyor insan ve eşten asla utanma olmaz. Oturup konuşacak ya da o esnada ne istediğinizi söyleyecek yinlendireceksiniz. Kendi kendimize kurup üzülerek sadece kendimizi yıpratıyoruz karşıdaki bir tarafını yayıp oturuyor sadece. Bu yüzden ne çekinceniz varsa oturup konuşmalısınız

Haklısınız galiba ben bir senelik evliyim.Yalnız şunu da gördüm erkekler kadar rahat olmak varmış.:)

Nedense gecenin ilerleyen saatlerinde yeni üyeler cinsellik konusunda çoşuyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…