Ben baktım burada erkek arkadaşından ve öğretmen olduğundan bahsetmişCevap veren kızlarımızın hiçbiri de bakmadı eski konularına kendimi tebrik ediyorum şuan
Gördüm ya zaten hanımlar ciddi ciddi cevap verdikleri için üzüldüm yazma gereği duydum.https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/sizlerden-gorus-isteyen-bir-ogretmen.1103048/
Ben baktım burada erkek arkadaşından ve öğretmen olduğundan bahsetmiş
Gördüm ya zaten hanımlar ciddi ciddi cevap verdikleri için üzüldüm yazma gereği duydum.
Umarım bu konu yüzünden ban yemem
Bir şey yapmadık ki sorduk sadece. Ki sormakta haklıyız. Farklı farklı konular açılmış. O da kendisini savunabilirdi hem. Hemen kaçtı.Umarım bu konu yüzünden ban yemem
Biz açmadık onu nede olsa buraların yaşlı kurduyuzBir şey yapmadık ki sorduk sadece. Ki sormakta haklıyız. Farklı farklı konular açılmış. O da kendisini savunabilirdi hem. Hemen kaçtı.
Aynen bir de ben başka hesap al diyince arkadaşım kızdı şimdi bana demiş. Eşin nerde o zaman diyesim geldiBiz açmadık onu nede olsa buraların yaşlı kurduyuz
Evet cabuk öğrettiler bana
Aynen bir de ben başka hesap al diyince arkadaşım kızdı şimdi bana demiş. Eşin nerde o zaman diyesim geldiamaan abla anlar zaten
Tebrik ederim 1 metre donEvet cabuk öğrettiler bana
Bunu buraya anlattigin kadar esine de anlattin mi zira konuyu cozebilecek kisi o bosanmayi dusunuyosan lutfen cocuk yapma ona da yazik olmasjnŞunu söyleyeyim benim için de cinsellik önemli bir konu.Hiç olmasa da olur diyen biri değilim.Ama ben arzu kadar duygusallık istiyorum
Hemen ayril hic bekleme senin gibi bekarlarin gittigi cafeye gittiginde tanisip konustugun her kadin senin acabami dedigin olay yuzunden bosanip ortalikta basi bos evsiz kadın oldugunu görürsün...Erkekler cinselliği seks odaklı mı düşünür?Ben duygusallık bekliyorum.Eşimse biraz daha sert hareketlerle sanki olaya rahatlama olarak bakıyor.Halbuki ben o esnada bile duyguallık, güzel dokunuşlar bekliyorum o ise olaya seks olarak bakıyor.Bıktım ayrılmaya kadar düşünüyorum.Başka bir sorunumuz yok bunun haricinde.Sizce ne yapmalıyım?
Güzel yazmışsınız fakat konuyu açan kişi maalesef bir erkek konu sahibi banlandıHemen ayril hic bekleme senin gibi bekarlarin gittigi cafeye gittiginde tanisip konustugun her kadin senin acabami dedigin olay yuzunden bosanip ortalikta basi bos evsiz kadın oldugunu görürsün...
not: kadun yuva kurucudur yuvayi disi kus yapar atasozü bisuna denilmemistir.zannediyirmusun bizler dört dörtlük evliligimiz var ama sabir ve metanetle hayati idame ettirmeye çalışanlariz..siz esim gece yumusak davran madi diye hemen ayrilmayi dusunenler gibi degiliz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?