yardıma ihtiyacım var

Mavi 00000

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2021
10
0
1
35
Evliliğim 2. Senesindeydim bu süreç oldukça zorlu ve çekilmez geçti benim için ve hala öyle geçiyor eşimin ailesinden VS hiç bi sorunum yok Allah hepsinden razı olsun tek sorunum eşimin evine bağlı olmaması onu dışarıya çeken arkadaş çevresi senedir mücadele ediyorum ama hiç bi yol kat edemedim kendimi bu evlilikte ilgisiz sevgisiz hissediyorum bana yeterince zaman ayırmıyo ne zaman Bi fırsatını bulsa hemen evden gitme peşinde sürekli evde yalnız kalıyorum bunalıyorum sıkılıyorum evlendik ertesi gün beni evde bırakıp gitti balayına 1 haftalığına gittik 2 gün kaldık döndük ve yine beni evde bırakıp gitti ve bunun ardı arkası hiç kesilmedi haftada 1 2 ben buna zaten müsaade ederim ama o beni bu konuda bıktırdı kendimi çok çaresiz ve Bi köşeye sıkışmış hissediyorum nasıl Bi yol izlemeliyim böyle bişey yaşayan varmı fikirlerinize ihtiyacım var

Evlenmeden önce ilişkiniz ne kadar sürdü ve nasıldı? Heralde evlendikten sonra bir anda böyle birine dönüşmedi?

Evlilik öncesi 9 aylık Bi sürecimiz oldu o zaman açıkcası çok fazla gözüme batmıyodu çünkü banada vakit ayırıyodu birlikte bişeyler yapabiliyorduk

Konuştuğunuzda ne dedi?
Birlikte vakit geçirdiğimiz de ortak zevkleriniz üzerinden yapabilirsiniz.
Bir de kendi sosyalliğinizi sağlarsanız bu kadar göze batmayabilir.

Evliliğim 2. Senesindeydim bu süreç oldukça zorlu ve çekilmez geçti benim için ve hala öyle geçiyor eşimin ailesinden VS hiç bi sorunum yok Allah hepsinden razı olsun tek sorunum eşimin evine bağlı olmaması onu dışarıya çeken arkadaş çevresi senedir mücadele ediyorum ama hiç bi yol kat edemedim kendimi bu evlilikte ilgisiz sevgisiz hissediyorum bana yeterince zaman ayırmıyo ne zaman Bi fırsatını bulsa hemen evden gitme peşinde sürekli evde yalnız kalıyorum bunalıyorum sıkılıyorum evlendik ertesi gün beni evde bırakıp gitti balayına 1 haftalığına gittik 2 gün kaldık döndük ve yine beni evde bırakıp gitti ve bunun ardı arkası hiç kesilmedi haftada 1 2 ben buna zaten müsaade ederim ama o beni bu konuda bıktırdı kendimi çok çaresiz ve Bi köşeye sıkışmış hissediyorum nasıl Bi yol izlemeliyim böyle bişey yaşayan varmı fikirlerinize ihtiyacım var
Sürekli dışarı çıkması derken nereye gidiyor ? Kafe mi alkol mü ? Yani dışarda onu çeken ne var ?

Tabii ki eşinizle oturup ciddi bir şekilde konuşarak, kaçmasına ve geçiştirmesine izin vermeyerek çözeceksiniz. Böyle mutsuzum ben, hayal kırıklığına uğruyorum ve daha fazla bu şekilde devam edersek bu evlilikten de tüm heveslerimden de birbirimizden de soğuyacağız, evlilik sadece karının sana ev ortamı sağlayacağı, ihtiyaçlarını gidereceği, senin bekar hayatına devam edeceğin bir kurum değildir. Oturup çözüm bulalım bu durumlara, tartışalım, kendi şahsi alanlarımıza ve ortamlarımıza ait zamanları haftada belli bir yada iki güne indirgeyelim.Bunun dışında birlikte gezelim, birlikte hobiler edinelim, ortak arkadaşlarımızla birlikte buluşalım, bazı günler sadece evde film izleyip keyifli balkon muhabbetleri vs yapalım diyeceksiniz. Hiç bir şekilde dikkate almıyorsa kırıldığınızı belli edin, sitem edin. Yine devamsa evlilik bilincini kazanmamış bir insansın madem ne diye beni evlenmeye ikna edip düzenimi bozdun, büyük bir hayal kırıklığı oldun benim için serzenişiyle ailenizin yanına gidin. Öyle tatile gidiyor gibi de değil, terk ettiğinizi ciddi şekilde düşünsün, paniklesin, size çözümü o getirsin. Kolayca ikna edemeyeceğini düşünsün. Bu arada sizi endişelendirmek istemiyorum ama arkadaşları ile takıldıkları ortamları, bir kadın söz konusu olup olmadığını da paranoyaya kapılmadan gizlice araştırın. Tüm bunlar olurken aileler duyar diye çekinmeyin de. Bu tür arkadaş bağımlısı, eş ve aile ihmalkarı tiplerin kulağının aile büyüklerince çekilmesi de iyi gelebiliyor, etkili olabiliyor

Back
X