Hanım arkadaşlarım 24 yaşındayım geçen sene bi çocukla çıkmaya başladım ileriye dönüktü bizimkisi okulu ve askerliği vardı ama.üstelik benden 3 yaş küçük çok sevmiştik birbirimizi hakikaten çok anlaşıyorduk.3 sene bekleyip evlenecektik ama 1 sene sonra okulu bitiremeyeceğini söledi dersleri iyi değildi taşımda küçük ailem müsade etmiyor evlenmeye dedi beni 4 sene bekle dedi.sonra başka şeylerden falan tartıştık ayrıldık.aradn 4 ay geçti başka kızla çıkmaya başladı hemde aynı iş yerinden sonra ayrıldı sonra gene aradı barışalım bi daha ayrılmıcaz söz veriyorum dedi ama istemedim.çok kırılmıştım heleki başka kızla çıkmasını hazmedemedim. şimdi hala seviyorum aynı iş yerindeyiz o kızda

hala konuşurken gözlerimizi birbirimizden alamıyoruz ama gurur yaptım ben pek konuşmamaya çalışıyorum bundan sonra nasıl bir yol izlesem bilmiyorum unutsam unutamıyorum hala seviyorum
o da artık aramıyo barışalım die zaten offf nasıl davranıcağımı bilmiyorum Allah rızası için yardım edin:çok üzgünüm::çok üzgünüm: