• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardıma ihtiyacım var:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi hayrunisanur
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cnm giden gider boşwer sen önüne bak daha kimler çıkar karşına sen ona mı kaldın hem hıh:1hug:

Yok canim yok öyle! O evlenemeyeceğiniz için değil senden sikildiği için ayrilmiş ve bunu sana dürüstçe söylememiş ve senin yakininda biri seçmiş böyle bir karakterle tekrar herşeyi sil baştan nasil yaşamayi düşünüyorsun ona vereceğin emeği sevgiyi zamani başka birine vermelisin bak eminimki daha çok mutlu olacaksin eğer araya az bir zamanda olsa başka bir şahis girdiğse hiç boşuna uğraşma hiç birşey eskisi gibi olmaz zamaninida boşa tüketme senin zamanin onunkinden daha önemli çünkü..hem o senden sonra doğru insani bulsaydi acaba sana geri dönermiydi bi düşün..bulabilirdide..

ben olsam kesınlıkle barısmam canım seni gerçekten sevseydi başka kzla kesınlıkle çıkmazdı boyle sey olmaz.sende onu bır an once unut ve başka aşklara yelken aç canım ikiniz içinde boylesı daha ıyı olacak eminim.

merhaba!
onun seni aramadıgını soylemişsin bu durumda sen sakın onu arama. bilemıyorum ama sana 4 sene bekle demesi bana saçma geldi biraz. sevdiğinin yaşı küçük değilmiş kendı kararlarını anne babasının vermesıne neden izin veriyor anlamadım

arkadaşım içini karartmak istemem ama diğer arkadaşlarla aynı fikirdeyim dehle gitsin...devam edersen sağlıklı bir birliktelik olmaz bencede senin için zor olabilir ama iyi düşün.

seni sevseydi sana biraz önem verseydi aynı iş yerinden bi kızla çıkmazdı die düşünüyorum...
gururunla oynamış...şimdi de pişmanım diyo....
sen onun istedi an gelen istemedinde giden oyuncağımısın...
gururlu ol nasıl bakcak senin yüzüne
seni sevdini bidaha nasıl söleyebilir..
böle bi durumda benim sevgim nefrete dönüşürdü...
affetme asla yüzüne bakma önemsenmedini görsün deliye dönsün

canım yine sana kızarsa başka bir kızamı gidecek..anlamadım nasıl sevgi...sağlıklı düşünmeye bak..

bırak gitsin derimm..seni hakeden biriyle ol sevgini gercekten taşıyabilen biri çıkar muhakkak karşına..işyerinden kızlarla çıktı etti diyorsun bunları aşabilecegini zannediyor musun kendi içinde bence hayır o yüzden sana gülel güle..hiçbirşeyimsin de ..yani bence canımmmmmmmm :):)

Hanım arkadaşlarım 24 yaşındayım geçen sene bi çocukla çıkmaya başladım ileriye dönüktü bizimkisi okulu ve askerliği vardı ama.üstelik benden 3 yaş küçük çok sevmiştik birbirimizi hakikaten çok anlaşıyorduk.3 sene bekleyip evlenecektik ama 1 sene sonra okulu bitiremeyeceğini söledi dersleri iyi değildi taşımda küçük ailem müsade etmiyor evlenmeye dedi beni 4 sene bekle dedi.sonra başka şeylerden falan tartıştık ayrıldık.aradn 4 ay geçti başka kızla çıkmaya başladı hemde aynı iş yerinden sonra ayrıldı sonra gene aradı barışalım bi daha ayrılmıcaz söz veriyorum dedi ama istemedim.çok kırılmıştım heleki başka kızla çıkmasını hazmedemedim. şimdi hala seviyorum aynı iş yerindeyiz o kızda:(hala konuşurken gözlerimizi birbirimizden alamıyoruz ama gurur yaptım ben pek konuşmamaya çalışıyorum bundan sonra nasıl bir yol izlesem bilmiyorum unutsam unutamıyorum hala seviyorum o da artık aramıyo barışalım die zaten offf nasıl davranıcağımı bilmiyorum Allah rızası için yardım edin:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Kendi sorunuzda cevap ta geçmiş aslında. O zaten aramayı ısrarı bıraktıysa bir de aynı yerdeki kızla size nispet yapar gibi çıktıysa... Yol verin derim. Allah sabır ve güç kuvvet versin

Back
X