başka şekilde önce bi konuş bence hayatında kimse var mı hem tutumunu davranışını filan öğren ondan sonra yine birlikte olmak istersen çık karşısına ve görüşmek istediğini söyle ama faceden ekleyen o kişinin sen olduğunu söyleme oyun mu oynuyorsun benimle der
Tanımadığı kızın arkadaşlık isteğini kabul mu etti?
Ben senin yerinde olsam tekrar iletişime geçmeye çalışmak yerine sanal aldatmaya yatkınmı diye yoklardım bu çocuğu....
canım çocuk öğretmen öğrencilerinden biri sandı bence.zaten öyle birine hiççççççççç benzemiyo
Ummadık taş baş yarar.. Bence sen yine de bir dene bu çocuğu.. Ne bileyim bana çok itici geliyor tanımadığı kişinin arkadaşlık isteğini kabul edenler.. Umarım senin dediğin gibidir ve ben yanılıyorumdur.
Eğer sana yakın bir okulda çalışıyorsa tanıdığın bi öğrenciyi ziyarete gitmiş gibi fln yapabilirsin.. Mesela bir tanıdığın sana bi emanet versin sende onun çocuğuna emaneti teslim etmeye gitistedikten sonra baheneler tükenmez..
kızlar yardım ederseniz sevinirim konu şu;bana 2 yıl önce bi görücü geldi çocuk beni beğendi bende çocuğu beğendim ama annemin tutumu yüzünden kabul etmedim.ama şimdi bu çocukla görüşmek istiyorum ama ilk adımı atan ben olmak istemiyorum.farklı bi isimle face açtım kendime ve arkadaş olarak ekledim bu çocuğu oda evlenmemiş nası yapmalıyım sizve
br arkadaşından yardımcı olmasını iste bu şeklde olmaz senin açtığnn fakede ki kişiye aşık olursa işin zor
Eğitim ile ilgili bilgi alma bahanesiyle arasan olmaz mı? Zaten rengini belli eder ses tonundan.. Ne öğretmeni ? Ona göre fikir üretmeye çalışacağım..
teknoloji tasarım öğretmeni bilmiyorum napacağımıama çok istiyorum bir araya gelmeyi bir adımda atamıyorum (
canım benim bu durumu anlatıp yardım isteyeceğim hiçbi arkadaşım yok,anlatırım yardım ederde belkinarkadaşlarım ama ilerde mutlaka koz olarak kullanırlar bunu.bide faceden ekledim ama fotoğraf falan koymadım ,hiç yazışmadıkta faceden.
cnm kim aracı olmuştu ? Bir daha aracı olsa ya da ortak tanıdığınız biri bir bahaneyle sizi bulustursa olmaz mı?
Cnm Bastan guven eksikliği oluşturma Bence de fakeyle falan uğraşma.Ekleyip nasılsın falan desen direkt sana ilgisi vars zaten konuşur bir sekilde ilerleyebilir...
Hakkında hayırlısı olsun cnm ins..Hayirli ise olsun hayirsizsa olmasın ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?