- 5 Haziran 2010
- 639
- 665
- 208
Ailemin haberi yok olsa zaten kabul etmezlerAilen ne diyor bu duruma ?
Ailemin haberi yok olsa zaten kabul etmezler
Oraya nasıl başvuru yapılıyor bilmiyorum
Bebek Icin bi umut yazdımBuradan size maddi destek vermez kimse.
Hiç....İnternetten maddi manevi yardım talep etmeyi biliyorsunuz ve başvuru yapmayı veya bunu nasıl yapacağınızı öğrenmeyi bilmiyorsunuz... Hıhı evet...
Bebek Icin bi umut yazdım
Evet gerçekten bilmiyorum bileniniz varsa bilgi versin lütfenİnternetten maddi manevi yardım talep etmeyi biliyorsunuz ve başvuru yapmayı veya bunu nasıl yapacağınızı öğrenmeyi bilmiyorsunuz... Hıhı evet...
6 aylık hamilesiniz ve aileniz bilmiyor mu karnınız çıkmadımı hiç,yaş kaç bu arada,ayrıca netten hiç kimse tanımadığı bir insana maddi yardımda bulunmaz.Ailemin haberi yok olsa zaten kabul etmezler
Ailemin haberi yok olsa zaten kabul etmezler
Dalga gecilmek Yazmadim ciddi olarak soruyorum ayrıca karşılık olmadan kesinlikle bişeyide kabul etmemdur bakalım ne yapacak
Bu da yeni moda,internet dilenciliği...
Dalga gecilmek Yazmadim ciddi olarak soruyorum ayrıca karşılık olmadan kesinlikle bişeyide kabul etmem
Pazarlamiyorum bunu yapmak istesem fikir istemem şu an sadece el işi yapabiliyorum ve öğrenciyimNasıl gizliyorsun özellikle annenden ? Fake misin yok ise yetkililer gerekli yardımı yapar adres vs bularak yada biz konuyu gerekli yerlere belirterek zira çocuk pazarlıyorsun şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?