Pazarlamiyorum bunu yapmak istesem fikir istemem şu an sadece el işi yapabiliyorum ve öğrenciyim
El işi yapabiliyorumKarşılığı neymiş ?
Dalga gecilmek Yazmadim ciddi olarak soruyorum ayrıca karşılık olmadan kesinlikle bişeyide kabul etmem
Öğrenciyim sadece el isi yapabilir satarım şu an babası istemiyor dengesizce davraniyor aldırmak istedim fakat geç kalmıştim onceden çalışıyordum ama şu an çalışamıyorumDüzgünce anlat bakalım sen bir derdini açık net olarak
Ben inandim sana nedense. Durumunu bastan bir anlat. Akil akildan ustunmus bir cikis yolu bulunur elbet.
İnternetin olanaklarını insanlara duygu sömürüsü yapmak ve yapacakları olası yardımlar karşılığında ne olduğu meçhul karşılıklar ödeyeceğinizi iddia etmek yerine en başta hakkınızı nasıl aramanız gerektiğini öğrenmek için kullanın. Bi de öğrenciymişsiniz, ayıp gerçekten.Evet gerçekten bilmiyorum bileniniz varsa bilgi versin lütfen
İnternetin olanaklarını insanlara duygu sömürüsü yapmak ve yapacakları olası yardımlar karşılığında ne olduğu meçhul karşılıklar ödeyeceğinizi iddia etmek yerine en başta hakkınızı nasıl aramanız gerektiğini öğrenmek için kullanın. Bi de öğrenciymişsiniz, ayıp gerçekten.
Ortada bi baba varsa "Ben bu bebeği istemiyorum, kabul etmiyorum" diyemez, dava açar hakkınızı ararsınız. Yapmanız gereken ilk şey bu. Ki olay da zaten aileye sirayet etmek durumunda, bundan kaçabileceğinizi sanmıyorum.
Ah ne güzel dediniz ki ben konu sahibine inanmaya başlasamda açık net yazmadığı için şüphelenmeden duramıyorum belki babası bile belli değildir belki birine yıkmaya çalıştı adam uyandı rabbim o bebeğin yanında olsun aklıma çöpe vs doğduktan sonra atılan bebişler geliyor :'(
Ben de "doğurup terk etmeyeceksen ailen nasılsa öğrenecek, bari en baştan konuş" falan yazıyordum, elim varmadı.
Ben samimiyetsizlik seziyorum, umarım ki yalandır konu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?