- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 158
- 35
mesajları daha yeni okuyorum ve şu an o babayı boğasım geldi.....O
babası istemiyor
mesajlarımızı okumuyorsun heralde sana yapabileceğin seyleri yazdık bunları uygularsan sorun kalmaz burdan iban verip hesabına para mı yükleteceksin insanlar fikirler sunuyor sen hala kendin çalıp kendin oynuyorsun yani dinlemeyeceksen neden soruyorsun ki ?Ben isteyerek olmadi aslında olan oldu aldırmak istedim fakat olmadi ve hamilelik döneminde iki kez zehirlendim kanamamda oldu ailemem acamam babası istemiyor sonradan bebeğinde durumunu etkiler zaten çalışmayan biri ne isteyebilirim ki ailesine dedim bakarız diyorlar ama arayinca cevap vermiyorlar onlar dogsun bak buyur Sonra gel hazıra konmak istiyor bende bunu istemiyorum kendime kimsenin olmadigi bi hayat kurmam gerek ama Iste çalışıyor olsaydım şu an çalışamıyorum Iste hiç bi ise de kabul etmiyorlar
bakın kimse burada sizin doğru söylediğinize inanmaz inanmamalıda. sanal burası.Şu an ona bakacak durumum yok çalışamıyorumda kalacak yerim dahi yok maddi ve manevi yardım istiyorum
Bu yasal bir şey değil diye biliyorum ben yalnızhttp://evlatlikbebekarayanlar.kadinlarkulubu.com.tr/2014/02/evlatlik-bebek-arayanlarevlatlik.html
Evlatlık bebek arayan insanlar var, doğurduktan sonra bakamayacak gibisiniz, verin. Karşılığında doğurana kadar maddi destek ve kalacak yer istersiniz.
tabiki yasal değilBu yasal bir şey değil diye biliyorum ben yalnız
Yardım derneğine baktım yarin gidip görüşecegim ama onlar kocasi tarafından şiddet görenler Icin dgl miydimesajlarımızı okumuyorsun heralde sana yapabileceğin seyleri yazdık bunları uygularsan sorun kalmaz burdan iban verip hesabına para mı yükleteceksin insanlar fikirler sunuyor sen hala kendin çalıp kendin oynuyorsun yani dinlemeyeceksen neden soruyorsun ki ?
yoksa istediğin cevaplar bunlar değil miydi?
Allah yardımcın olsun bende bu konuyu bildiririm...
hayır alakası yok şiddet ile ilgisi sosyal yardımlaşma ihtiyacı olan herkesin maddi durumunu inceler. sen bir başvurYardım derneğine baktım yarin gidip görüşecegim ama onlar kocasi tarafından şiddet görenler Icin dgl miydi
Ewet her şeyi sormak lazımhayır alakası yok şiddet ile ilgisi sosyal yardımlaşma ihtiyacı olan herkesin maddi durumunu inceler. sen bir başvur
tabiki yasal değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?