yardıma ihtiyacim var :-(

23 yaşındasın... e halt karıştıracak kadar aklın varda korunma hadi geç gençlik ateşi sonrasında bebeği aldırmAMA gibi bir cahillik niye ben niye ianamadım herkes inanmak üzereyim modunda

neyi ne yapmayı nasıl düşündün de bu zamana kadar aldırmadın... kafanda ne vardı... sevgilin istemem demiş neyine güvendin...

arkadaşların söylediği sitelere başvur yardım iste, ya da aileiyle konuş şikayet ederim diye söylen (çaktırmadan ufaktan ama cazgırlık yapmadan yoksa onlarda arkalarını dönerse ayvayı yersin...)

tüh tüh tüh.... 2 dakikalık zevk için gidecek yine bir can.... çocuk esirgeme kurumuna.... ( diğer kötü koşulları hiç söyleyemiyorum bile) kahretsin.... şu bo..ku yemeyi biliyorsun da korunmayı nasıl bilmiyorsun... bırakın korunuyorduk laflarını, prezervatife ne kadar güveniyorsun evli değilsin, git bide ertesi gün hapı al, git bi kan tahlili yap.... evlilik dışı bu ne çözümsüzlük....

tabiki yasal değil
Ne yasal dgl
Him anla
Bu yasal bir şey değil diye biliyorum ben yalnız
dim
Ewet yeterince moralim bozuk bu şekilde bi bebeğim olacağını düşünmemistim hayatin ne kadar kötü insanların acımazligini bu bebekle anladım

Nedense benim de inanasım geldi.
Benden 2 yaş küçüksünüz, yaşadığınız şeyleri ancak tahmin edebiliyorum ki benim ailem arkamda olurdu, sizin ailenizin haberi bile yok.

Öncelikle sığınma evlerine başvurun. Önünüzde doğuma kadar 3 ay var, bir şekilde hallolur ama asıl mesele doğumdan sonrası.
Çocuk esirgemeye mi vereceksiniz?

Ne yasal dgl
Him anla

dim

Ewet yeterince moralim bozuk bu şekilde bi bebeğim olacağını düşünmemistim hayatin ne kadar kötü insanların acımazligini bu bebekle anladım
Yasal işlem olmadan bebek degiş tokusu yasal degil.Kimliksiz bebek napacak büyüyünce? Birsürü yasal yolla çözüm var bence onlara başvur

Onlarin hepsini yaptım isteyerek olan bişey dgl hamilelik doneminde de iki defa zehirlendim ve kanamamda vardi yargısiz infaz yapmayın yarin öbür gün sizde anne olablrsiniz

Benim ailem olmaz tam tersi sokağa bile atarlar galiba mecburren vermek zorundayim :-(

zaten bu bebek ticaretine kadar gider.
Müge anlıda vardı böyle bir olay.kadın doğurup doğurup bebekleri satıyormuş sonra durumu düzeltmiş tutturmuş geri alıcam bebegimi diye,alan aile perişan..neler var yani,toz pembe bakmamak lazim

Çok kotu bir durum olan yine masum yavruya olacak seninde o bebegin babası olacak adamında cani cehenneme ...olmasın artik bu çocuklar bu yavrular büyüklerin hatalarının bedelini odemesinler hayat adil değil hic değil başına ne gelir o yavrunun bilinmez allah ona kol kanat gersin inşallah...

Bu yasal bir şey değil diye biliyorum ben yalnız

tabiki yasal değil

Yalnız kişilerarası anlaşma yapılarak bebek evlatlık verilebiliyormuş, öyle yazıyor internette.
Farklı şeylerden mi bahsediyoruz acaba?
Benim okuduklarıma göre iki aile anlaşıp, mahkeme kanalıyla bebeği alabiliyormuş.

Nasl insan
Müge anlıda vardı böyle bir olay.kadın doğurup doğurup bebekleri satıyormuş sonra durumu düzeltmiş tutturmuş geri alıcam bebegimi diye,alan aile perişan..neler var yani,toz pembe bakmamak lazim
nasıl bi kadın yha ben kaç aydır bakmak Icin bu halimde çalışmak istiyorum ama olmuyo verdikten Sonra niye o çocugun hayatini mahvediyor ki verdin bi kere görmek Icin belki olablr ama verdikten Sonra hayatini bozmaman lazim gerçek anne böyle yapar uzaktan mutlu iyi olması bile yeter bence

mahkeme kanalıyla ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…