- 19 Ağustos 2015
- 11
- 2
- 1
- 31
- Konu Sahibi kissadanhisse
Durumu açıklıyorum. Benim bi eski sevgilim var çok büyülü bir aşk yaşamadık 3 aylık bir şeydi aradan aylar geçti bitince tekrar görüşmeye başladık ve askere giderken görüşmeye başladık yani askere gitmeden 1 ay önce falan son günlerinde görüştüğü tek kız bendim. Görünürde tekrar birleşmememizin tek sebebi askerlikti neyse dedim amaaan bu şekilde de iyiyiz sevgiliden farkımız yoktu zaten sadece daha az sorumluluk neyse gitti askere acemilikte şu an. Gün geçtikçe daha çok bağlandığımı hissettim günde en az 1 kere konuşuyorduk askerdeyken tüm dertlerini dinleyip yanında oldum. Neyse bir iki hafta sonra sürpriz yapıp ziyaretine gittim 3 gün üst üse ziyaret ettim onun askerlik yaptığı şehirde 4 gün falan kaldım ama tek amacım onu görmekti allah var çocupun çok hoşuna gitti bana çok minnettar kimse ziyaret etmezken ben gittim ve sürekli mahcubiyetinden bahsedip durdu. Neyse acemiliğin bitmesine az kaldı. Ve bana ilgisi azalmış gibi hissediyorum çok destek oldum çok ilgilendim beni cepte gördü diye düşünüyorum.