- 24 Kasım 2015
- 154
- 55
- 98
- 32
- Konu Sahibi Hanimeller41
Merhaba bayanlar... benim 16 temmuzda dugunum var ve ben sozlumunde meslegi dolayisiyla hakkariye gidecegim.neyse dugun salonum tutuldu.ama kina salonu icin babam hicbsy demiyor.normalde kina salonunu kiz tarafi tutar erkek tarafida diger masraflari ustlenir ya babam hicbsy demiyor.cnku gecen agustosda yeni abimi evlendirdik.ikinci bi dugune maddi olarak hazir degil.ama kayinpederimde illa dugunu yapalim diyorlar acikcasi bende istiyorum cnku senelerdir gorusuyoruz sozlumle ki sozlenelide 1 sene olacak.babam dugun yapiyorum diye nisanda yapmam dedi.simdi fena moralim bozuluyor.kaynanamda salonu kiz tarafi tutar ama madem baban tutamayacak biz tutariz napalim yapilmasi gerekeni yapariz dedi.bu duruma cok moralim bozuluyor.sanki ben evladi degilmisim gibi herseyi erkek tarafina yikti.kendimde calismiyorum is bulamiyorum.napacagimi sasirdim yani.cok mahcup durumdayim sozlumun tarafina bu durumdan dolayi. sizce cok ayip oluyor mu.hem kina hem dugun salonu onlarin tutmasi.sncta babamda yeni bir dugun yapti yani.