Yardımcı olabilir misiniz? Üniversite..

ilginc ya. Ben ogrenciyken cok sey yapiyordum. Sasirdim simdi. 15 16 binler pek yuksek degil zaten. Halledersin bence ama biraz zaman yonetimi biraz azim lazim.
Matematik başlı başına bir derya zaten... 3 saat yolda geçiyor ki oturacak yer bulamıyorum, ola ki buldum bir yaşlı insan gözümün içine bakınca dayanamayıp kalkıyorum. Tam bir işkence halinde geçiyor yol, ki trafik varsa daha da uzun.
Okulda geçen zaman, ev işlerine yardımcı olmak vs derken gün bitiyor zaten. Üstünden de zaman geçti ygs konularını da unuttum sayılır gerçi çalışıyorum şu aralar ama...
Bir de şöyle ki; Sen sadece oku herşeyi ben yaparımlı bir sistem yok bizim evde:) Ev işi de, yemek de yaparım. Bak mesela şu an annem yok yemek beni bekler, çamaşırı bulaşığı saymadım daha:):) Yani bir oturayım çalışayım diyorum sonra kafam dağılıyor başka şeylere. Bilmiyorum belki de ben mi abartıyorum ama...

Abartiyorsun tabi. Istanbul'da standart bir ogrencinin hayati bunlar:) Karamsar gordum seni.

Abartiyorsun tabi. Istanbul'da standart bir ogrencinin hayati bunlar:) Karamsar gordum seni.
Standart demeyelim bence :) :)
Yani aynı zamanda hem okuluna devam edip hem de yüksek puan alabilen çok az kişi vardır:)

Biraz karamsarım evet. Şu saçma durumdan bir kurtulayım mantıklı bir şekilde, rahatlayacağım.

Teşekkür ederim önerileriniz için:)

Rica ederim benim cevrem standart ustu galiba. Dolu dolu bir egitim gecirdik hala da devam ediyoruz. Herkes masterda doktorada. Bir ayagimiz yurtdisinda. Gozunu fazla korkutma bir sene disini sıkacaksin istedigin bolume girdikten sonra bir sekilde bitirirsin. Biraz sosyal hayattan internetten feragat etmen gerekebilir. Bol sans.

Aramızda 5 yaş var benden daha kârlı durumdasın o yüzden. Sevmediğin bir bölüm okuyorsan arkana bakmadan sağlam planlar yap ve ömrünü sevmediğin, kendini geliştiremiceğin, gelecek planlarına dahil etmediğin bi bölümü kesinlikle okuma. Ben de seninle aynı psikolojide matematik bölümü okudum ve ıkına sıkıla gittim o okula yıllarca. Tabi ben yıllarca bizimkilere söylemiştim daha en başından istemiyorum diye ama beni dinlememişlerdi ve sırf aile gönlü olsun diye yıllarca istemediğim bir bölümü okudum. Ha şuan bu bölümle ilgili bir mesle düşünüyor muyum? Aslaaa! Öğretmenlere saygım sonsuz ama benim yapabileceğim bir meslek değil. Şimdi başka bir bölüm okumak istiyorum ama köreldim artı artık ailem daha fazla maddi destekte de bulunmaz. Anlicagin benimki hayal oldu. Ama dilerim ki sen hayallerine kavuşursun ve her daim maddi manevi desteğini esirgemeyen insanlar olur arkanda..

Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim :)
İnşallah siz de çok mutlu olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…