- 14 Mart 2017
- 130
- 172
- 33
- 28
- Konu Sahibi ZeynepCeren
-
Valla en iyisi öyle olur da.... Uzun uzun anlatamadım bazı şeyleri, öyle yaparsam ortalık fena karışır :) :):)Afedersin ama akrabanız zaten yalancı. Durumumuz iyi demişsin, zaten parayı da almak istemiyorsun; akrabanız o paraya cidden ihtiyacı olan bir çocuğun hakkına giriyor bu şekilde davranarak.
Bence adamla konuş. Durumu olduğu gibi söyle. Adam da yalancı konumuna düşsün yalancı çünkü. Akrabanız adamın iyi niyetinden istifade edip onu yolunacak kaz olarak görmüş. Adam da bilsin durumu bir dahaki sefere gözünü açık tutsun.
Valla en iyisi öyle olur da.... Uzun uzun anlatamadım bazı şeyleri, öyle yaparsam ortalık fena karışır :) :):)
Bana daha zararsız bir çözüm lazım. Fikir için teşekkürler
Bu da olabilir evet.Adama hicbir sey ankatma sakin. Kusura bakmayin bir yere daha basvurmustum oradan burs kazandim siz de ihtiyaci olan baska bir ogrenciye verirsiniz de.
Matematik öğr bölüm.ne okuyorsun ne okumak istiyorsun?
Mat öğr.Merak ettim bölümün nedir?
Ayrıca arayan adama başka yerden alıyorum gerek yok diyin.
Evet sacma gercekten. Belki de gercekten durumlari yok dememistir. Benim br arkadas da anne baba memur ev arabalari var ama bir adam bilerek veriyordu yine de burs. Baban oyle derse de o kadar ihtiyac sahibi varken kabul edemezdim icime sinmediBu da olabilir evet.
İşin saçma yanı babamlada anlaşamadık, ayarladıysa yalan söylememiştir ya diyor akraba için, al bir seferlik diyor. Paragöz bir insan değil babam. Sadece, bu akrabaya güveniyor. Mevzu da uzun hikaye aslında ama adamı arayıp gerek yok dersem bu sefer de babam niye gerek yok dedin diyecek. Saçma sapan durumlar yani.
Açık açık yazayım bari.Evet sacma gercekten. Belki de gercekten durumlari yok dememistir. Benim br arkadas da anne baba memur ev arabalari var ama bir adam bilerek veriyordu yine de burs. Baban oyle derse de o kadar ihtiyac sahibi varken kabul edemezdim icime sinmedidersin.
Hımm haklısın bu bölüm sevmeden asla okunmaz. Umarım istediğin bölümü kazanırsın ama ben olsam aileme söylerdim. Saklamazdım.Mat öğr.
Ay cok gereksiz bir ortam olusmus gercekten deden sayesinde hep. Baban da yuzlessin 400 tl ile gelmez o gunler. Deden gibi insanlardan hic hslanmiyorum. Ideali foyasini ortaya dokmek ama kabak sana patlar o zaman.Açık açık yazayım bari.
Bu akrabam dediğim dedem aslında.
Zamanında durumları gayet yerinde olduğu halde birikim vs. yapmak için babama varlık içinde yokluk yaşatmış ..
Babam da şimdi bırak yapsın ne yapıyorsa, olmadı sen de ileride birilerine burs verirsin falan diyor. Yani dedemin yalan söyleyerek vs. aldığını düşünmüyor ama ihtiyacımız yokken aldığın için sen de ileride başkasına verirsin vs. diyor işte.
Bir aylık bir burs. 400 lira falan herhalde. Öyle işte mevzu...
Aileme söylesem, annem çıldırtır beni.Hımm haklısın bu bölüm sevmeden asla okunmaz. Umarım istediğin bölümü kazanırsın ama ben olsam aileme söylerdim. Saklamazdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?