yaşın kaç canım. sevgilininde yaşı kaçYa arkadaslar,
ben bu eski sevgilimi aklimdan cikaramiyorum. Olmuyo yani, ne yapsam da. Artik aklimi yitirmekten korkuyorum.Onu düsünmeden bi anim bile gecmiyo ya. Nasil bisey anlamiyorum bana büyü mü yapti ne yapti nasil kurtulucam. Tek birsey geliyor aklima, eger ki onun yaptigi pislikleri gözümle görürsem sonsuza dek sogurum ondan bunu biliyorum, ondan kurtulusumun tek yolu bu. Bunun icin de mailine, ya da skype ina, ya da facebook una, ya da instagramina, ya da twitterina, herhangi birseyine girip bakmam lazim. Bunun icin de sifre lazim. Bu isten anlayan, ya da anlayan birini taniyan biri varsa, lütfen ama lütfen bana ulassin. Bu durumdan kurtulmam lazim artik, hayatim bitti resmen.. Lütfen, lütfen bana yardim edin..
Ya arkadaslar,
ben bu eski sevgilimi aklimdan cikaramiyorum. Olmuyo yani, ne yapsam da. Artik aklimi yitirmekten korkuyorum.Onu düsünmeden bi anim bile gecmiyo ya. Nasil bisey anlamiyorum bana büyü mü yapti ne yapti nasil kurtulucam. Tek birsey geliyor aklima, eger ki onun yaptigi pislikleri gözümle görürsem sonsuza dek sogurum ondan bunu biliyorum, ondan kurtulusumun tek yolu bu. Bunun icin de mailine, ya da skype ina, ya da facebook una, ya da instagramina, ya da twitterina, herhangi birseyine girip bakmam lazim. Bunun icin de sifre lazim. Bu isten anlayan, ya da anlayan birini taniyan biri varsa, lütfen ama lütfen bana ulassin. Bu durumdan kurtulmam lazim artik, hayatim bitti resmen.. Lütfen, lütfen bana yardim edin..
Hahaha bende aynı şeyi yazacaktim sen önce davrandinkaç yaşındasın.
Kaç yaşında bu sevgili ?
sen kaç yaşındasın canım
senin yaş kaç?
şifresi yaşı olabilir mi canımYa arkadaslar,
Zipzip o zaman daha da hırslanırsın ben sana söyleyeyim
Bırak artık eskiyi
Psikolojik destek al gerekirse
Bitmiş ilişkinin hesabını yapıyorsun aylardır
Yok arabaya biri binmiş, yok şöyle bir ifadeyle yorum yapmış
Ve gerçekten merak ederek soruyorum kaç yaşındasın?
Daha ne kadar kendine eziyet edeceksin değmeyeceğini anladığın adam için??
şifresi yaşı olabilir mi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?