- 17 Nisan 2012
- 30.402
- 65.363
- 598
Unutamadigin bu eski sevgilinin eski sevgilisinin babasinin yaşı kaç canim?
bi de burcu ne bu adi adamin?
sondaki 'canim' kelimesi olmazsa olmazÇok mu komik oluyormus? Bi süre komik gelir Sonra da sinir olursun.
Bu arada senin kardeşinin yaşı kaç? Ne iş yapiyorsun canim?
He canım bizleri mapusa gönderirken karşılarsın maddi ihtiyaçlarımızıAy alemsiniz ya. Bu halimde güldürdünüz beni.Bu isin karsiligi neyse maddi anlamda karsilayabilirim.
temiz camasir yollar belkimHe canım bizleri mapusa gönderirken karşılarsın maddi ihtiyaçlarımızıSanırım bilmiyorsun şifre kırmak bir bilişim suçudur.
çok iyiydi..kaç yaşındasın.
Şimdi neden yaş sorduğunu anladım. Benim gibiler de var mı diye bakınıyor. Hiç 27 yaşında kadının uğraşacağı şeyler mi bunlar?
ne fenasiniz var yabirde bu eski sevgilinin nasıl bir YAŞantısı var.. kötüyse bunu düşünüp kafandan atmaya çalışabilirsin
27. Canim herseyi deniyorum ama kurtulamiyorum bu durumdan. Bunu yaparsam soguyacagimdan eminim. Baska yolu yok yani, bunu anladim cünkü herseyi deniyorum ama aklimdan cikmiyo bi türlü
Ben kendimi biliyorum pisliklerini gözümle görürsem aninda sogur ve unuturum.
bekliyoruz bunu bakZipzip boşver sşifre kirmayi sen yaz artik ne oldu sonrasında karanlık odada? Ama rica ederim part1 part2.... yapmadan yaz tek seferde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?