Yardimci olabilir misiniz?

[QUOTzipzippost: 37924343, member: 112152"]Cidden merak ediyo musunuz?[/QUOTE]

Evet hemde çok...

Ay alemsiniz ya. Bu halimde güldürdünüz beni. Bu isin karsiligi neyse maddi anlamda karsilayabilirim.
He canım bizleri mapusa gönderirken karşılarsın maddi ihtiyaçlarımızıSanırım bilmiyorsun şifre kırmak bir bilişim suçudur.Ve cezası vardır.

27. Canim herseyi deniyorum ama kurtulamiyorum bu durumdan. Bunu yaparsam soguyacagimdan eminim. Baska yolu yok yani, bunu anladim cünkü herseyi deniyorum ama aklimdan cikmiyo bi türlü

Ben kendimi biliyorum pisliklerini gözümle görürsem aninda sogur ve unuturum.

zipzip eğer kendini bilseydin, takıntılı halinin de farkında olurdun bebek ama hepsi için bir bahanen var, bak insanlar hata yapmamalı falan kafasında bir insan değilim, ben de yaparım çok yaptım yapmaya devam ediyorum ama senin durumunda biri için cevabın hesabına girmek değil gerçekten, onun hayatına girecek tek insan olmadığını anlamak!! bu gerçeğin kafana dank etmesi için şu an senin yanında olmamasının yetmesi lazım sana dostum. kara sevdayı merak edip öğrenmek sana bir şey kazandırmayacak şu durumda veya insanların sana intikam veya sevdiklerinin nasıl pişman olup geri dönme hikayeleri, nasıl unuttuklarını veya aşk acılarını kalplerine gömüp nasıl hayata devam ettiklerini falan sor, yaşlarında takılıp kalma be gözyaşlarında da, mutluluklarına odaklan biraz daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…