INŞALLAH canim ALLAH razi olsun❤Geç değil, ne zaman durumlar düzelirse o zaman yapın. hayırlısı olsun, en hayırlı zamanda sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Kuzum benim❤ hamd olsun kuzum gecti mi acisi dersen yaram cok derin unutmak cok zor ALLAHIM herkesi korusun iNŞALLAH ❤kuzum 3 genimde kan pihtilasmasi gecti rahimdede sorun var sanirim yatarak gecircem kuzum ignelerle ALLAHIM nasip ederse ❤ kuzum o da var kafam karisik balimmm ya nasipCanim nasilsin? Kendini toparlamana cok sevindim:)
Calisabilirsin bir sure tabiki, iyi de olur kafan dagilir birikim yaparsin... ama bebegi bu surede erteleme bence. Ha dedin mi hamile kalinmiyor o ayri, hamile kaldiginda neler yasayabilirsin biliyorsun, allah tekrarindan korusun cok zor donemler atlattin... yani zor bir hamilelik surecin olacak muhtemelen. Evladina kavusana kadar ne kadar zaman gecireceksin bilmiyoruz kuzum. Ertelemesen sanki daha iyi olur....
Benimde 2 kaybim var okadar zorkiCnm ben daha bebeğimi kalp atışı alamadan 7. haftada kaybettim. 2 ay oldu hala atlatamadım. Bence kendine biraz zaman tanı. Hem piskolojin hem bedenin iyileşsin. Ayrıca 28 yaş birsey degil korkma
Arkadaşlar geç yaşta doğum oluyor belki ama çocuklarla gecirecegimiz vakitte daraliyor , önceden insanlar torunlarının torunlarını görürlerdi,benim yaşımda 27 çocuğum olana kadar, onun evliliğini, mezuniyetini görsem ne iyi diyorum. Konu sahibi hakkında hayırlısı olsun, çocukta hemen olmuyor aslında çalışmaya başlayıp bir kaç ay sonra denemeye başlayabilirsiniz diye düşünüyorum.Bu arada benim arkadaşımın annesi 45 yaşında doğurdu. Arkadaşım tam 23 yaşındaydı annesi doğurduğu zaman. Herkes kardeşi değil çocuğu sanıyor hatta. Ağzımız açık şekilde kardeşini büyütmekle uğraşıyoruz hala inanamıyoruz.
Ayni zamanlarda kurtaj olmusuz. Sanada gecmis olsun canım. Kismet boyleymis. Aradigin doktoru bulabildin mi?Benimde 2 kaybim var okadar zorkibasin sagolsun canim
Hamile kalinca cikarim.aslinda buda iyi fikir cunku yatmam gerekecek hamileykenArkadaşlar geç yaşta doğum oluyor belki ama çocuklarla gecirecegimiz vakitte daraliyor , önceden insanlar torunlarının torunlarını görürlerdi,benim yaşımda 27 çocuğum olana kadar, onun evliliğini, mezuniyetini görsem ne iyi diyorum. Konu sahibi hakkında hayırlısı olsun, çocukta hemen olmuyor aslında çalışmaya başlayıp bir kaç ay sonra denemeye başlayabilirsiniz diye düşünüyorum.
Ayni zamanlarda kurtaj olmusuz. Sanada gecmis olsun canım. Kismet boyleymis. Aradigin doktoru bulabildin mi?
Iyiki yaptirtmissin cnm bir sonrakini insallah saglikla kucagina alirsin. Allahim kucagimiza aldiklarimizdan ayirmasin. Bu bile boyle zorken onu dusunemiyorum.Sagol canim❤
Sonunda buldum doktor cok önemligenetik testim sonuclandi 3 genimde pihtilasma varmis canim
ALLAHIM beterinden korusun INŞALLAH ❤ AMIN canim benim hayirli saglikli evlatlarimiz olsun iNŞALLAH ❤Iyiki yaptirtmissin cnm bir sonrakini insallah saglikla kucagina alirsin. Allahim kucagimiza aldiklarimizdan ayirmasin. Bu bile boyle zorken onu dusunemiyorum.
İkinci kaybin da pihtilasmadan mi olmus peki? Genellikle pihtilasma bebegin kalbi dursa bile belirri vermiyor kontrolde ogreniyorsun. Benim de var pihtilasmam igne kullaniuorum...Kuzum benim❤ hamd olsun kuzum gecti mi acisi dersen yaram cok derin unutmak cok zor ALLAHIM herkesi korusun iNŞALLAH ❤kuzum 3 genimde kan pihtilasmasi gecti rahimdede sorun var sanirim yatarak gecircem kuzum ignelerle ALLAHIM nasip ederse ❤ kuzum o da var kafam karisik balimmm ya nasip
Sagol canım benim ikinci gebeligimde raydan supheleniyor ray ölçülcek kuzum öyle bin şükür nasip olsunda yatariz kuzum ALLAHIM bagislasin cok sagol❤İkinci kaybin da pihtilasmadan mi olmus peki? Genellikle pihtilasma bebegin kalbi dursa bile belirri vermiyor kontrolde ogreniyorsun. Benim de var pihtilasmam igne kullaniuorum...
Canim benim yatmak gerekiyorsa yatarsin yapacsk bisey yok bebeklerimiz iyi olsun yeter ki... rabbim tez zamanda nasip etsin insallah
Ray olcumu nedense gebelik rutininde yapilmiyor ve boyle kotu sonuclar doguruyor ben simdi 18. Haftadayim ve cok kiziyorum doktorlara olcum yapmadiklari icin sordugum halde yapmadilar 20. Haftadan sonra yapicaz dediler ya 20 ye kadar varsa ne olacak? Cok aci tecrube ettin sen bunu allah bir daha yasatmasin dualarim seninleSagol canım benim ikinci gebeligimde raydan supheleniyor ray ölçülcek kuzum öyle bin şükür nasip olsunda yatariz kuzum ALLAHIM bagislasin cok sagol❤
bence fazla da ertelemeyin... 6-8 ay daha çalışın madem. kötü düşünmeye sevk etmek istemem ama hemen kolayca hamile kalamama ihtimaliniz de var sonucta. bu ihtimali de düşünerek cok da fazla ertelemeyin derimOglumu kokusunu koklamadam dusuk sonucu kaybettim 2 ay oldu cok zor zamanlar gecirdim...simdi ayakladim çok şükür❤
Ben suan bebek sahibi olmayı zamana biraktim ALLAH'IM nasip ederse❤
-Yasim 28 anne olmak icin çalışsam gec kalirmiyim ?
-Riskli gebelik benimkisi yatmam gerekecek oyuzden kafam cok karışık?
-Borçlarimizda var ben suan calissammi yoksa bebek mi düşünsem siz olsaydiniz ne yapardınız 28 yaşında gec mi kalirim 6 7 ay calissam yada 1 sene ?
37 yasinda dogum yaptim...calisirsaniz kafaniz dagilir hemde birikim yaparsinizBende o sekilde dusunuyorum ama gec kalma korkusu beni geri itiyor önerileriniz icin cok teşekkür ederim ❤
28 imde anne oldum, geç kaldığımı düşünmüyorum.Bende o sekilde dusunuyorum ama gec kalma korkusu beni geri itiyor önerileriniz icin cok teşekkür ederim ❤
bence bebek önceBende o sekilde dusunuyorum ama gec kalma korkusu beni geri itiyor önerileriniz icin cok teşekkür ederim ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?