• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımcı olabilirmisiniz?

_Masalim_

❤Herşey gönlümüzce olsun❤
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2014
22.104
27.504
598
Oglumu kokusunu koklamadam dusuk sonucu kaybettim 2 ay oldu cok zor zamanlar gecirdim...simdi ayakladim çok şükür❤

Ben suan bebek sahibi olmayı zamana biraktim ALLAH'IM nasip ederse❤

-Yasim 28 anne olmak icin çalışsam gec kalirmiyim ?

-Riskli gebelik benimkisi yatmam gerekecek oyuzden kafam cok karışık?

-Borçlarimizda var ben suan calissammi yoksa bebek mi düşünsem siz olsaydiniz ne yapardınız 28 yaşında gec mi kalirim 6 7 ay calissam yada 1 sene ?

Oglumu kokusunu koklamadam dusuk sonucu kaybettim 2 ay oldu cok zor zamanlar gecirdim...simdi ayakladim çok şükür❤

-Borçlarimizda var ben suan calissammi yoksa bebek mi düşünsem siz olsaydiniz ne yapardınız 28 yaşında gec mi kalirim 6 7 ay calissam yada 1 sene ?
Kesinlikle geç bi yaş degil. Biraz toparlayın kendinizi. Doğum parası bile alırsın. Allah dogru zamanda bebegini nasip edsin

28 yaş artık geç değil. Borcunuz varsa eve destek olup 1-2 sene sonra bebeği düşünürseniz bebek daha iyi koşullarda büyüyecektir.
6 aylik kredi borcumuz kaldi aslinda bitirip somra biraz kenara para koymak cok rahat ettrir bana yorumunuz icin cok teşekkür ederim ❤

Bu arada benim arkadaşımın annesi 45 yaşında doğurdu. Arkadaşım tam 23 yaşındaydı annesi doğurduğu zaman. Herkes kardeşi değil çocuğu sanıyor hatta. Ağzımız açık şekilde kardeşini büyütmekle uğraşıyoruz hala inanamıyoruz. :KK53:

6 aylik kredi borcumuz kaldi aslinda bitirip somra biraz kenara para koymak cok rahat ettrir bana yorumunuz icin cok teşekkür ederim ❤

Rica ederim canım bence de en iyisini yaparsın. Allah tez zamanda hayırlı evlat nasip etsin sana inşallah. Üzme kendini. :KK200::anne:

28 yasinda bekarim ne ara evleneyim cocugu hangi ara yapayim gibi bir soru sorsam ne kadar mantikli acaba. Evlilikte cocukta Allah in nasibi. Hayat ne getiriyorsa onu yasayin. Belki calisirken olacak cocuk dusuk olmayacak evde oturacaksiniz ama sorun cikacak surekli bunu siz bilemezsiniz. Nasibi varsa gelir dunyaya buna hic bir guc engel olamaz. Allah hakkinizda hayirlisini versin.

cnm sakin ol. yasin daha ufak. gec kalms degilsin. 1 sene degil 3 sene beklesen nolcak. hamilelik yasi 30da bitmiyo ki. sikma bunaltma kendini

Geç değil, ne zaman durumlar düzelirse o zaman yapın. hayırlısı olsun, en hayırlı zamanda sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Borclariniz varsa bebegi hic dusunmeyin. Yasinizda gec degil henuz. Gencsiniz yani.

Canim nasilsin? Kendini toparlamana cok sevindim:)

Calisabilirsin bir sure tabiki, iyi de olur kafan dagilir birikim yaparsin... ama bebegi bu surede erteleme bence. Ha dedin mi hamile kalinmiyor o ayri, hamile kaldiginda neler yasayabilirsin biliyorsun, allah tekrarindan korusun cok zor donemler atlattin... yani zor bir hamilelik surecin olacak muhtemelen. Evladina kavusana kadar ne kadar zaman gecireceksin bilmiyoruz kuzum. Ertelemesen sanki daha iyi olur....

Bu arada benim arkadaşımın annesi 45 yaşında doğurdu. Arkadaşım tam 23 yaşındaydı annesi doğurduğu zaman. Herkes kardeşi değil çocuğu sanıyor hatta. Ağzımız açık şekilde kardeşini büyütmekle uğraşıyoruz hala inanamıyoruz. :KK53:
Vay canina oda guzelmis nasip iste ;)

28 yasinda bekarim ne ara evleneyim cocugu hangi ara yapayim gibi bir soru sorsam ne kadar mantikli acaba. Evlilikte cocukta Allah in nasibi. Hayat ne getiriyorsa onu yasayin. Belki calisirken olacak cocuk dusuk olmayacak evde oturacaksiniz ama sorun cikacak surekli bunu siz bilemezsiniz. Nasibi varsa gelir dunyaya buna hic bir guc engel olamaz. Allah hakkinizda hayirlisini versin.
Canim ben 2 yavrumu kaybettim benim gebelliigmde riskli canim yatarak hamielelik geciricem sart hem kan pihtilasmasi var hemde rahim agzi yetmezlgi ALLAH'IM hayrlisini nasip etsin hepimiz icin❤

Ee borcunuzun bitmesine 6 ay kalmis az sabredin madem ki.

Bu arada bilimsel bir açıklamayı da şuraya not düşeyim Allah korusun diyerek:
"Gebelik ne kadar erken yaşlarda olursa bebekte down sendromunun gelişme olasılığı o denli düşük olacaktır. 35 yaş üzeri hamileliklerde, gebelik risk taşır. Bu risk 38 yaşından itibaren ciddi bir oranda artar. "

Back
X