- 24 Ekim 2017
- 3.277
- 3.055
- 133
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
Haklısın da çok seviyorum işteSinirli adamla evlenme.
Yardımcı olacaksan özelden mesaj atabilir miyim ?İstediğin şey ne? Ona göre yorum yapayım:)
Yardımcı olacaksan özelden mesaj atabilir miyim ?
Yani parayla yapılacak bir şey değilİsteğinizi bilmiyoruz bu yüzden nasıl yardımcı olabiliriz bilemiyorum maneviyata dayalı ne istemiş olabilirsiniz ki
Yani parayla yapılacak bir şey değil
Canım konu nasıl bir konu? Ne yaptırmak istediğine göre izleyeceğin yol değişir biraz. Onu bilsem daha net fikir verebilirdim.
Dini bir şey ise bu biraz hassas konu olabilir ve sizin istediginjze göre hareket etmek istemeyebilir.
Yani maneviyattan bir tek bunu anlayabildim..
Gerçekten kim dalga geçmeyecekse ona özelden mesaj atabilirim... çok takıntılıyım yakında psikologa gidicemNe istedin ki Acaba ona göre yorumlayabilseydik
Yahu neden dalga geçelim yardımcı olmak için yazıyoruz. Elbette yazabilirsin.Gerçekten kim dalga geçmeyecekse ona özelden mesaj atabilirim... çok takıntılıyım yakında psikologa gidicemulu orta kendimi Küçük düşürmek isteitoeum burda söyleyeceğim kişi burada paylaşmazsa çok sevinirm Allah razı olsun yardım edenlerden
Mesaj at bekliyorumGerçekten kim dalga geçmeyecekse ona özelden mesaj atabilirim... çok takıntılıyım yakında psikologa gidicemulu orta kendimi Küçük düşürmek isteitoeum burda söyleyeceğim kişi burada paylaşmazsa çok sevinirm Allah razı olsun yardım edenlerden
Mesaj at bakalim insallah yardim edebilecegimiz birseydir...Gerçekten kim dalga geçmeyecekse ona özelden mesaj atabilirim... çok takıntılıyım yakında psikologa gidicemulu orta kendimi Küçük düşürmek isteitoeum burda söyleyeceğim kişi burada paylaşmazsa çok sevinirm Allah razı olsun yardım edenlerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?