- 9 Haziran 2016
- 274
- 113
- 18
- Konu Sahibi saranghae_glsn
-
anne olmazmış dedim ama .. kız kardeşim var oda bişey diyemez alışverişe klaynanam ve büyük görümcemle gidecekmişimAlışverişe annenizle gitmeniz söz konusu mu? Ya da ablanız falan varsa? Bu işinizi kolaylaştıracak gibi.
anne olmazmış dedim ama .. kız kardeşim var oda bişey diyemez alışverişe klaynanam ve büyük görümcemle gidecekmişim
benim annem zorluk çekmiyim diye eşarp aldı bana bir kaç gün önce ama onlarında alması gerekiyormuş annem çekinme dedi ama ben korkuyorum gerçekten"Ne gerek var buna?" diyeceği bazı şeyleri kendiniz alın.
bu biraz zor :s muhafazakar ailemiz var onlarında öyle evlenmeden değil alışveriş yan yana bile getirmezler.. banada gerçekten saçma geliyor bu ama uymam gerekiyorNişanlınla git alışverişe
Kaynana geliyorda anne nıye gelemiyoranne olmazmış dedim ama .. kız kardeşim var oda bişey diyemez alışverişe klaynanam ve büyük görümcemle gidecekmişim
işte annemde şimdiden diyor yap şimdiden öğrensinler seni sonrada isterlersem görgüzsüz falan derler sanırım.. buarada çok takıntım var o ne dedi bu nedediye çok takıyorumValla evlenmeden hayatını etkileyecek pürüzleri görüyorsun işte. Bazı şeyler içinde kalacak. Babanın yaptığının onda birini yapamayacaklarsa , yapınca başına kakacaklarsa üzdürme kendini.
Zaten annenizi reddedip kendi yancısını da alıp iyice bastırmış sizi afedersiniz. Durumları iyiyse ezdirmeyin kendinizi, gerginlik yaratmadan, tatlı dille her şey çözülür. Bir kere oluyor bunlar zehir olmasın.benim annem zorluk çekmiyim diye eşarp aldı bana bir kaç gün önce ama onlarında alması gerekiyormuş annem çekinme dedi ama ben korkuyorum gerçekten
Kaynana geliyorda anne nıye gelemiyor
Çok saçma
Gerçi bu adetler bana komple saçma gelir
Bana eşim para göndermişti gidip tek başıma almıştım
bu biraz zor :s muhafazakar ailemiz var onlarında öyle evlenmeden değil alışveriş yan yana bile getirmezler.. banada gerçekten saçma geliyor bu ama uymam gerekiyor
inanınki banada saçma geliyor elimden gelse hiç bişey istemem ama .. bende bir yıl iki yıl idare ederim parayı nerden bulurum .Kaynana geliyorda anne nıye gelemiyor
Çok saçma
Gerçi bu adetler bana komple saçma gelir
Bana eşim para göndermişti gidip tek başıma almıştım
Sanırım birileri bir şey dediğinde lafı ağzına tıkamayanlardansınız?işte annemde şimdiden diyor yap şimdiden öğrensinler seni sonrada isterlersem görgüzsüz falan derler sanırım.. buarada çok takıntım var o ne dedi bu nedediye çok takıyorum
Darısı sana kuzum burada eş faktörü önemli tabi inceden inceden işe sen yariniAdeta hayallerimi yaşayan bir Lina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?