Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum. Ben okuyorum üniversite 2 ye geçtim sevgilim var birlikteligimizin 9. Ayindayiz ve ailemle tanışmak istiyor söz yapalım diyor benim Ailem böyle şeyleri hoş karşılamaz ya oku ya da evlen der. Bunu ona söylediğimde ben hemen evlenelim demiyorum ki diyor ailem müsade etmz diyorum anlamıyor napcam bilmiyorum yardimci olur musunuz![]()
22 yaşında çalışıyor uzman Çavuş
Sizin zorda kalacaginiz asikar, aileniz ogrenince 'Aferin yavrum okul bitene kadar takilin' demeyecekler elbette... Buna ragmen israr etmesi tek ihtimali dusunduruyor...
Erkek arkadasiniz size de kendisine de guvenmiyor... Hemen 'imkansiz' demeyin bir dusunun bakalim...
Siz universite ikinci sinifa gecmissiniz, henuz yasiniz da kucuk olur ya okuldan birileri aklinizi celer hatta daha da onemlisi memleketten birileri ailenize universite mezunu kizlari icin harika mevkilerde damat adaylari onerirler... Ya sizin akliniz karisir ya da ailenize boyun egmek zorunda kalirsiniz diye bir an evvel aileniz ogrensin ve aranizdaki durumun aileler arasinda adi konsun istiyor cunku boylelikle sizi universiten mezun olana hatta sonrasina kadar kesinlikle kaybetmeyecek ne de olsa artik arada aileler de var... Gerekirse on yil da olsa beklerim demesi de bundan... Araya aileer girdikten sonra on yil da gecse baskasiyla bir sey yasama ihtimaliniz kalmiyor...
Yalniz hesap edemedigi bir sey var... Aileniz cok kati bir tutum sergileyip ayrilmaniza ya da daha tatsiz durumlara sebep olabilirler anlattiginiz kadariyla... Yani o bir nevi kumar oynuyor aileleri isin icine katmakla... Ya sizi baskasina kaptirmamayi garantilemis olacak ya da tamamen kaybedecek... Yani mutlak bir kavusmayi beklerken mutlak bir ayriliga goturebilir sizi israri... Ona bu ihtimalleri bu netlikle anlatin...
sen ne ıstıyosun onemlı olan bu
Merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum. Ben okuyorum üniversite 2 ye geçtim sevgilim var birlikteligimizin 9. Ayindayiz ve ailemle tanışmak istiyor söz yapalım diyor benim Ailem böyle şeyleri hoş karşılamaz ya oku ya da evlen der. Bunu ona söylediğimde ben hemen evlenelim demiyorum ki diyor ailem müsade etmz diyorum anlamıyor napcam bilmiyorum yardimci olur musunuz![]()
Bana dedi ki ona Hayır diyemiycegimi bildiği için ya şimdi olsun ya da hiç olmasin dedi beni sevdiginden eminim sonra tartışmaya başladık en sonunda tamam söylüycem dedim onu kaybetmekten korktuğum için sonra ne yapacağımı bilemedim babasini aradim o beni biliyor benim istegimle olmasa da tanıştık anlattim olanları o da hep ailemle tanışmak istiyordu ben de şuan çok erken dedim babasi beni anladı ailen ters tepki verir seni okuldan alirsa seni temelli kaybedebilirz dedi sen önce babanin ağzını ara dedi.bende babamin ağzını aradim bir arkadaşım var ayni siniftayz sözlenmiş dedim babasi nasıl izin vermiş dedi hem okul hem o aynı anda yürür mü dedi sakın sen de öyle birşey yapma şimdiden dedi. Ben de bunu sevgilime anlattım ya şimdi ya hiç diyerek bütün gelecegimizi çöpe atip gidersin dedim 1 sene daha geçsin hem baban da dedi 3 sene nişanlı mi kalinirmis diye benim babamin da düşüncesi belli dedim bize bunu yapma dedim seneye tanisirsiniz söz yapariz son sınıfta da nişan yaparz dedim kafam çok karışık bilmiyorum dedi ben de sakin kafayla düşün dedim hâlâ bişey demedi
Aaa olur mu canımm ölee şeyyy ayy tamam beni anlamycaksan bırak o zaman napiim benm ailem bu napabilirim anlayışlı davran biraz madem öle tamam hiç olmasın ayrılalım de....
öle şey mi olur canmmmm yaaa sakın yapmayın böle bi hata olmaz baban çok haklı...
önce işinizi gücünüzü elinize alın onun askerliği falan war o da bitsin öle olsun...
okul bitince direkt askere gtsin 5 ayda bitirsin sonra iş bulsun 1 ay sonra söz yapın nişan yapın bu işler böledir canım...
ewlilik öle kolay bişey değil....
Evlenelim simdi demiyor ailemle tanışıp söz yapmak istiyor. O asker ama onun işi o zaten askerliğini yaptı askerde kaldı çalışıyo şimdi uzman Çavuş