Kına Gecesi YARDIMCI OLUNN YENI FIKIRLERE IHTIYACIM VAR LUTFEN

elfida90

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2015
147
115
103
merhaba,

Acil fikirlere ihtiyacim var. Yakinda evlenicem hayirlisiyla. kina gecesi, nikah ve Dugun gunu misafirlerimize hem kulturumuze uygun bide eglenceli agirlamak istiyoruz. birazda siradisi olup akillarda kalmasi biz mtlu edicekdir. hic bir planim yok. Ne gibi hediyeler kina ve Dugunde dagitabilirim. kinamda Herseyi ellerimle hazirlamak istiyorum, kina paketleri vs, buna benzer Veya Bu durumda gecen arkadaslar fikirlerini paylasirsa sevinirim.

LTFEN YARDIMCI OLUN...

Kınada dağıtılacak şeyler bellidir zaten klasik şeyler dağıtmak isterseniz,internette de bulabilirsiniz.Ama değişiklik isterseniz mesela ben kendi kınamda herkese makyaj malzemeleri ve parfüm dağıtmıştım.Aklınıza gelebilecek her türlü makyaj malzemesi vardı karışık bir şekilde,malzemeleri alıp bu tarz süslemeler yapan bir yerde üzerine tarih ve ismimi yazdırıp,renkli renkli süslerle hazırlatmıştım,parfümleride aynı şekilde yaptırdım.Tüm kadınlar bayıldı.Normal kınada dağıtılanlar dışında değişiklik olsun diye böyle şeyler yapmıştım çok hoş olmuştu,aklınızda bulunsun:)

merhaba :) ben bi arkadaşımın kınasında görmüştüm kırmızı ojeler dağıtılmıştı çok hoşuma gitmişti ben de eklemiştim kendi listeme :) şöyle ki kırmızı beyaz kapaklı ojeler düşünün. marka kısmına gelin-damat teşekkür yazısı gibi bir sticker yapıştırılmış. beyaz oje kapağı kısmına ise beyaz bir kısacık tülden duvak misali süs geçirilmiş. umarım gözünde canlanabilmiştir anlatınca pek olmadı ama :)

Bu yaptığınızdan kaç adet yaptırmıştınız ve ne kadar tuttu , mahsuru yoksa merak ettim. :)

Kınada ben yelpaze dağıtmıştım.oynamaktan terleyenlere çok iyi oldu.

Siz sorunca Googledan bir baktım da kırmızı külot bile dağıtan olmuş. :) Bilemedim..

Ben el aynalarını seviyorum ama sıradışı değil.

1sen komikmis :) tskr ederm arastirmissin ama ben ondan almayim
Sonra dugune gelmezler :)

Kinam icin daha bisey düsünmedim suan sadece bindalli seklinde kinalar var ama nikahima lavanta kesesi yaptirdim. Üstünde de etiket var isimlerimiz yaziyo altina da nikah hatirasi. Tatli oldu. Tavsiye ederim.

Bu yaptığınızdan kaç adet yaptırmıştınız ve ne kadar tuttu , mahsuru yoksa merak ettim. :)
Herkese kişi başı 1 makyaj malzemesi 1 parfüm yaptırdım.Kişi sayısını şuan net hatırlamıyorum inan ki 2 buçuk yıl geçti nerdeyse.Malzemelere ödediğim fiyat ortalama 3000-3500 lira kadar tuttu.Ama süslemelerin fiyatını eşim ödedi,ne kadar ödedi onu bilmiyorum.Biraz maliyeti yüksek oldu ama ben onun dışında pek bir şey hazırlamadım kına için,sadece küçük kına paketleri vardı ele yakılanlardan o kadar.Bir sürü gereksiz şey doldurmaktansa işe yarar bir şeyler olsun dedim,ee başkada bir harcama yapmadığım için hediyelere yine uygun fiyata gelmiş oldu aslında :)

Hem sıradışı hem de çok güzel bir hediye dağıtmak istiyorsanız düğün hediyesi olarak fidan dağıtabilirsiniz. :))) Örneğin çam fidanı... Hayat arkadaşınız ve sizin vasıtanızla yüzlerce ağaç dikilmis olur hem de...

GREENE bu fikir hosuma gitti bu ufak
Fidanlardan nerden alabilirim? Internette bakdim cok hos paket yapmislar nazar boncuklarla filan. istanbulda bu fidanlardan nerden temin edebilirim? Veya internette bildiginiz bir yer varmi

GREENE bu fikir hosuma gitti bu ufak
Fidanlardan nerden alabilirim? Internette bakdim cok hos paket yapmislar nazar boncuklarla filan. istanbulda bu fidanlardan nerden temin edebilirim? Veya internette bildiginiz bir yer varmi

Google'a nikah fidanı diye aratırsanız bir site çıkacaktır karşınıza. İstanbul İzmir ve Ankarada şubeleri var. Sitenin adı : nikahsekeriyerinefidan

makyaj malzemesi dağıtan arkadaş epey zenginmiş maşallah:)süslemelerde hariçmiş daha..valla millet iki parfüm sıkacak benim adıma onun kınasında şu bu hediyeler dağıtıldı diyecek diye ben o kadar masraflara girmem, kuzenimin kınasında 3-4 tane hediye dağıtıldı ve inan o hediyeler çöpe atılıyor bir kere kına keselerine para verme en ucuzu hangisindende ondan al dağıt gitsin sonra böyle abuk subuk süs eşyası gibi kullansan kullanamayacağın türden şeyler var bisikletli gelin damat falan mesela ya da geleneksel kıyafeti anahtarlık oluyo çirkin yani insanların çoğu kullanmıyo atıyo, gene bi arkadaşım telden kafes dağıttı napayım ben onu yani dursa ne amaçla durcak bi amacı yok o tür şeylere para harcama bence en mantıklısı eğer illa kendim yapmak istiyorum diyosan ve uygun olsun diyosan lavanta al yarım kilo ve keseler al doldur kırtasiyedende etiket hazırlatırsın oh mis, yarım kilo lavanta 100 kişiye hayli hayli yeter hem lavanta keseleri atılmaz kıyafet dolaplarının içine konur en azından, yok biraz para harcayım dersende söylenildiği gibi fidan dağıt, kına gecenin unutulmaz olmasını olmamasını çok takma bence sen eğlen millet eğlensin diye uğraşma mükemmel olsa bile çok mükemmeldi diye eleştiririz biz:)organizasyon şirketleriyle anlaşabilirsin ama az bir süren kalmış hint kınası yapan kişiler oluyo bak onu yapan biriyle anlaşabilirsin ben baya hakimim bunun fiyatlarına falan benimde kınam ocakta olucak inşallah karşılama içinde fikir verebilirim bildiklerimdem

Kavonozlarin icerisine kina koyup kavonozlari süsleyebilirsin. Üstünede kendi isimlerinizin yazdigi bir etiket yapıştır. Yanindada kücük saten veya organze keselere çerez koyup dagitabilirsin.

Bende cöpe atilacak hediyelere karsiyim ama kavonozlar çok tatli, kinayi kullananlar kavonozu yikayip baharat falan koyabilirler, çerezlerde zaten yenilir.

İsteğe bağlı kücük aynalar alıp süsleyebilirsin. Osmanlidan gelen adetmis. Ayna hediye etmek, sana senden daha değerli hediye veremem anlamindaymis. Cok hoşuma gitti ilk duydugumda. Hep çantalarında gezdirirler. Kalici bir hediye olur. Aynalarin taneside 1.50tl civarinda.

Lavanta keseleride güzel, ama sanki nisan konseptine lavanta daha cok yakışıyor.

Bir başka fikirde, arkadaslarindan hint kinasi yapabilen birisi varsa, kina yakilirken masalarda kina yakmak isteyenlere güzel hint kinasi yakabilir. Davetlilerede gelin hanimin size hediyesi diyebilir.

Cam şişeler de kolanya dagitabilirsin. Kolanyalarda kullanılır.

Süslemek için fikir istersen, fotograf yükleyebilirim ama instagramda çok güzel sayfalar var. Ordan fikir edinebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…