Rica ederim,hayırlı olsun inşallah.Tessekkur ederim fashionstil, cok guzel
Fikir kesinlikle listeye ekledim.
Kınada dağıtılacak şeyler bellidir zaten klasik şeyler dağıtmak isterseniz,internette de bulabilirsiniz.Ama değişiklik isterseniz mesela ben kendi kınamda herkese makyaj malzemeleri ve parfüm dağıtmıştım.Aklınıza gelebilecek her türlü makyaj malzemesi vardı karışık bir şekilde,malzemeleri alıp bu tarz süslemeler yapan bir yerde üzerine tarih ve ismimi yazdırıp,renkli renkli süslerle hazırlatmıştım,parfümleride aynı şekilde yaptırdım.Tüm kadınlar bayıldı.Normal kınada dağıtılanlar dışında değişiklik olsun diye böyle şeyler yapmıştım çok hoş olmuştu,aklınızda bulunsun:)
Herkese kişi başı 1 makyaj malzemesi 1 parfüm yaptırdım.Kişi sayısını şuan net hatırlamıyorum inan ki 2 buçuk yıl geçti nerdeyse.Malzemelere ödediğim fiyat ortalama 3000-3500 lira kadar tuttu.Ama süslemelerin fiyatını eşim ödedi,ne kadar ödedi onu bilmiyorum.Biraz maliyeti yüksek oldu ama ben onun dışında pek bir şey hazırlamadım kına için,sadece küçük kına paketleri vardı ele yakılanlardan o kadar.Bir sürü gereksiz şey doldurmaktansa işe yarar bir şeyler olsun dedim,ee başkada bir harcama yapmadığım için hediyelere yine uygun fiyata gelmiş oldu aslında :)Bu yaptığınızdan kaç adet yaptırmıştınız ve ne kadar tuttu , mahsuru yoksa merak ettim. :)
Hem sıradışı hem de çok güzel bir hediye dağıtmak istiyorsanız düğün hediyesi olarak fidan dağıtabilirsiniz. :))) Örneğin çam fidanı... Hayat arkadaşınız ve sizin vasıtanızla yüzlerce ağaç dikilmis olur hem de...
GREENE bu fikir hosuma gitti bu ufak
Fidanlardan nerden alabilirim? Internette bakdim cok hos paket yapmislar nazar boncuklarla filan. istanbulda bu fidanlardan nerden temin edebilirim? Veya internette bildiginiz bir yer varmi
tskr ederim greeneGoogle'a nikah fidanı diye aratırsanız bir site çıkacaktır karşınıza. İstanbul İzmir ve Ankarada şubeleri var. Sitenin adı : nikahsekeriyerinefidan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?