- Konu Sahibi kurklukadin
-
Dalga geçmeyin yahuValla benim dememe göre olacaksa kutlamayın
Madem nişan yıldönümü önemsiyorsunuz dışarda temiz bi ortamda yiyin bulaşık falan uğraşmayın evde
Sevgili olma yıldönümü kutlandı mı bakıyım
Onu es geçmediniz inş
Eksik yazmışım tanışma tarihi ve nişan tarihimiz aynıGenellikle belli bi zaman sonra bu kutlamalar en aza indirgeniyor erkekler tarafından kadınlarda bekleyip karşılık göremeyince problem çıkarıyor nişan yıldönümü de bilemedim yani evlilik olur tanışma yada sevgili olma yıldönümü olur doğum günü olur da nişan yıldönümü bilemedim
Tanışma tarihimiz ve nişan tarihimiz aynı o yüzdenNişan tarihimizi bile hatırlamıyorum vallahi helal olsun =)))
Haha bu rahatlıktan istiyorumAy ben geçen biz hangi tarihte evlenmiştik diye düşündüm ki 1 yıl olmak üzere
Konuya cevap olarak da kesinlikle ev kutlaması ya da özel aracınuz varsa kimseye temas edilmeyen doğa gezisi filan ayarlayın kendinizeHaha bu rahatlıktan istiyorum
Teşekkür ederimKonuya cevap olarak da kesinlikle ev kutlaması ya da özel aracınuz varsa kimseye temas edilmeyen doğa gezisi filan ayarlayın kendinize
O zaman öyle düzenleyin konuyu benceTanışma tarihimiz ve nişan tarihimiz aynı o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?