- 1 Aralık 2014
- 305
- 301
- 53
- 37
- Konu Sahibi zerdecal_34
-
6 aylık evliyim. Evlendiğimizden beri eşim ev kirasını odememis. Halbuki ikimzde çalışıyoruz ve maastan ortak masrafları ayiriyoruz. Ustune eniştemden borç almış ve yaptığı ek işten sağladığı kazançları da toplam hepsi 12 bin falan yapıyor iddiada kaybetmiş . Kira parasının ilkini iddiada kaybedince hırs yapıyor eline geçen parayı iddiaya yatırıyor . Ev sahibi kapıya dayanıp söyleyince duydum. Ev sahibi çarşamba ya kadar odeyin diyor bizim odeyecek durumumuz yok . Çok kirginim çok üzgünüm arkadaşlar lütfen ne yapmalıyım fikir verin
Hesap sordum ama gücüm kalmadı guvenim kalmadı ailem uzakta yaşıyor gidebilecek tek yerim onun ailesinin yani oraya gittim annesi ile konuştum annesi çok kızdı etti ama ben o kadar güvenmisim ki safmisim dort yıllık da sevgililik dönemim oldu nasıl hiç taniyamadim bilmiyorum
Ne yapacağım boşanmali miyimSizi üzmek istemem ama bu hikaye böyle devam edip gidecek.
Sordum asla tekrarlamayacagini söyledi ek iş yapıyor ordan iki hafta içinde para gelecek borçları kapatacsgim tobe ettim diyor ama güvenim de inancım da kırıldı ayrıca çok severek evlendim ve yeni evliyim boşanmak en son şeydi istediğimCanım sordun mu peki şimdi ne olacak diye Allah yardımcınız olsun belki anlamıştır kumara yatırılan paradan hayır gelmeyeceğini
Sordum asla tekrarlamayacagini söyledi ek iş yapıyor ordan iki hafta içinde para gelecek borçları kapatacsgim tobe ettim diyor ama güvenim de inancım da kırıldı ayrıca çok severek evlendim ve yeni evliyim boşanmak en son şeydi istediğim
Bence zaman tanıyın ama sıkı takip edinNe yapacağım boşanmali miyim
Huylu huyundan vazgecmez. Cocuk olmadan ayrilin bence.6 aylık evliyim. Evlendiğimizden beri eşim ev kirasını odememis. Halbuki ikimzde çalışıyoruz ve maastan ortak masrafları ayiriyoruz. Ustune eniştemden borç almış ve yaptığı ek işten sağladığı kazançları da toplam hepsi 12 bin falan yapıyor iddiada kaybetmiş . Kira parasının ilkini iddiada kaybedince hırs yapıyor eline geçen parayı iddiaya yatırıyor . Ev sahibi kapıya dayanıp söyleyince duydum. Ev sahibi çarşamba ya kadar odeyin diyor bizim odeyecek durumumuz yok . Çok kirginim çok üzgünüm arkadaşlar lütfen ne yapmalıyım fikir verin
Esimin ailesi fakir bizim de mobilya borcu ve araba borcumuz var bu kumar borcu nasıl odeyecegiz bilmiyorum ev sahibi çıkın diyor ne yapacağız bilmiyorumBence zaman tanıyın ama sıkı takip edin
Evet büyük yıkıma uğrattı kumar tedavisi yok sanırım herkes aynı şeyi söylüyorarabayi satin , kredinizi kapatin zaten elinizde para kalir , onunla da once kirayi odeyip senetleri alin
mobilyayi da calisarak odeyin ama bosanin
bir kumarbazla hayat gecmez mahveder sizi
Sağolasin insan böyle durumda ne yapacağını bilmiyor düşünemiyorum arabayı satıp o şekilde yapmak mantıklıEvet büyük yıkıma uğrattı kumar tedavisi yok sanırım herkes aynı şeyi söylüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?