Yardımcı olur musunuz

Handennnsksm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2018
14
0
1
28
ablalarım 3 yıllık bir ilişki söz konusu aileler tanıştı saçma sebepten ayrıldı bitti bidaha olmıcak falan ama 1 ay ara sıra konuştuk sonra buluştuk geldi ama hiç ayrılmamış gibiydik yani biraz ben yüz verdim Çünkü elinin altında gördü hep istediği gibi davrandı bana ben hatalıyım burda.. buluştuğumuzda sarıldı seni çok seviyorum dedi sonra nolcak böyle dediğimde 1 ay nasıl olduysa öyle olcak dedi sesimi çıkarmadım.. 1 hafta oldu buluşalı engellemedi bişey yapmadı ama gerçekten hiç mesaj da atmadı.. geçen gün ben dedim ki artık bizden olmaz sen sana verdiğim değeri kaybettin dedim.. senden böyle bir mesaj beklemiyordum dedi falan bende dedim ki iki hafta ne düşünürsen düşün ben seni çok sevdim ama sen bana bunları yaşattın saçma bir sebepten falan yazdım gene cevap vermedi en son da dedim ki bak buluşalım medeni insan gibi olmıcaksa olmasın medeni insan gibi konuşalım dedim ve cevap vermedi... sizce yazar mı? Çünkü ben ayrıldık mı dediğimde bana bir cevap vermiyor hiçbişey demiyor daha öncede böyle olduğunda bitirmeyi göze alamadığı için sonra yazıyordu.. yani yazar mı bu süreçte? Ne düşünüyorsunuz

Back