- 8 Mayıs 2019
- 25
- 5
- 1
- Konu Sahibi ruzgarrr92
-
Kızlar merhaba sevdiğim çocuk duygusal şarkılar anlamlı sözler ve kaza yaptığı arabanın resimlerini birde saçma sapan avcuna mermi koydugu fotoğraflari içtiği alkolün fotoğraflarini vs story atıyor sanki dikkat çekmeye çalışıyor gibi ben gördüğüm de de kaldırıyor tesadüftur diycem ama bu 1 değil 2 değil 3 değil sürekli oluyor ben görüyorum 1 dakika sonra story i kaldırıyor bilmiyorum anlayamadım ben mi yanlış anlıyorum ve ümitleniyorum biraz saçma geliyor ama başka anlam yukleyemiyorum beni aydınlatır mısınız ?
Belki siz görünce kaldırıyordur belkide çocuğun huyu zaten böyle atıp atıp kaldırmaksa siz gördükçe gidenleri kaldırdı sanıyorsunuzdur. Belki görmediklerinizi zaten siz görmeden kaldırmıştır. Story atınca uzun süre kaldırmadan takip edin yok olacak mı bakalımKızlar merhaba sevdiğim çocuk duygusal şarkılar anlamlı sözler ve kaza yaptığı arabanın resimlerini birde saçma sapan avcuna mermi koydugu fotoğraflari içtiği alkolün fotoğraflarini vs story atıyor sanki dikkat çekmeye çalışıyor gibi ben gördüğüm de de kaldırıyor tesadüftur diycem ama bu 1 değil 2 değil 3 değil sürekli oluyor ben görüyorum 1 dakika sonra story i kaldırıyor bilmiyorum anlayamadım ben mi yanlış anlıyorum ve ümitleniyorum biraz saçma geliyor ama başka anlam yukleyemiyorum beni aydınlatır mısınız ?
Avcuna mermi koyup resim atan adamdan hoslanmayin bi zahmet bu nedir ya bu tip krolardan umarım hepimiz uzak dururuz ve azalarak biterler
Belki siz görünce kaldırıyordur belkide çocuğun huyu zaten böyle atıp atıp kaldırmaksa siz gördükçe gidenleri kaldırdı sanıyorsunuzdur. Belki görmediklerinizi zaten siz görmeden kaldırmıştır. Story atınca uzun süre kaldırmadan takip edin yok olacak mı bakalım
[/QUOTE
Storyi atıyor yani attığında da yukarda attığı saat gözüküyor ve 24 saat olmadan kendi kendine yok olmuyor onun kaldırması gerek ki yok olsun yani ben böyle biliyorum ben gördüğüm de 1 dakika geçiyor aradan bı bakıyorum kaldırmış story i yok
Seviyorsanız bazı şeyleri gözünüz görmüyor ne yazık ki bu tür şeylerden soguyamiyorum sadece böyle ergence şeyler yapmasına şaşırdım kolay kolay soguyabilen biri değilimSiz görünce kaldırması inşallah utandigindandir,böyle bir insan değilim yanlış anladın demek istemesindendir. Siz de umut baglamayin ne bu ya elinde mermiyle foto paylaşacak sevdiğim oğlan,buz gibi sogurum mermiden bir de nasıl ümit baglayabilirim,bilemedim.
Ufak şeyler değil ki bunlar.Seviyorsanız bazı şeyleri gözünüz görmüyor ne yazık ki bu tür şeylerden soguyamiyorum sadece böyle ergence şeyler yapmasına şaşırdım kolay kolay soguyabilen biri değilim
Haklısınız valla Allah kalbimden sevgisini alsın başka yapcak birseyim yok ne kadar uzak kalsamda hala seviyorum elimde olmadanMermi paylaşan biri mi... Uzak durun, bir de alkol... Aman ablacım aman, hemen uzaklaş... Sonra bu tipler ya benimsin, ya kara toprağın düşüncesindeler... iyi günde iyidir de sonra ayrılık durumunda... Yıldık zaten yıldık kadın cinayetlerinden...Göz göre göre lades olur sizinki. Allah apaçık göstermiş her şeyi. Aklınızı devşirin, Aşka, sevgiye saygım sonsuz ama bazen duyguyla değil akılla hareket etmek lazım.
Tam bir "zalım" yani. Saçlarıda bir kilo jöleleyip tuhaf şekiller veriyor mu
Evet 92 liyim oda 92 li yaptıkları ergence ama bir türlü soguyamiyorum yani pek kolayca soğuyan bir yapım yokUfak şeyler değil ki bunlar.
Bir kere hikayeyle gönderme yapmak çok çocukça bir hareketken içerikleri seviyesinin düşük olduğunu gösteriyor. 92lisiniz herhalde. Bu hareketler lise dönemi için bile sorunlu. Bu adamdan ne köy olur ne kasaba. Ama beğenen siz olduğunuza göre de zevkiniz yüzünüzden ağlamanız muhtemel.
A benim güzel kızım sen bunun nesini sevdinHenüz onu yapmiyor ama yakında onuda yapar sanırım
Kahrolasıca oğlan çaldı kalbimi bende anlamadım nasıl sevdiğimiA benim güzel kızım sen bunun nesini sevdin
Bu konu bana biraz fazla arabesk geldi.
Geldim, gördüm, kaçtım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?