Yardımcı olur musunuz

Bi matematik öğretmenimiz vardı bu durumlar için hiç unutamadığım bir lafı vardı. "HEY BE ANALAR NE YİĞİTLER DOĞURMUŞ, BİRAZ GÖZÜNÜ AÇ DA ETRAFINA BAK"
Etrafta daha neler var... Saplanıp kalmayın bir kişiye..

Kızlar merhaba sevdiğim çocuk duygusal şarkılar anlamlı sözler ve kaza yaptığı arabanın resimlerini birde saçma sapan avcuna mermi koydugu fotoğraflari içtiği alkolün fotoğraflarini vs story atıyor sanki dikkat çekmeye çalışıyor gibi ben gördüğüm de de kaldırıyor tesadüftur diycem ama bu 1 değil 2 değil 3 değil sürekli oluyor ben görüyorum 1 dakika sonra story i kaldırıyor bilmiyorum anlayamadım ben mi yanlış anlıyorum ve ümitleniyorum biraz saçma geliyor ama başka anlam yukleyemiyorum beni aydınlatır mısınız ?
Siz görün diye yapıyor fakat çok ergence,çok kıroca ben olsam uzak dururum soğurum zaten böyle birinden

Kızlar merhaba sevdiğim çocuk duygusal şarkılar anlamlı sözler ve kaza yaptığı arabanın resimlerini birde saçma sapan avcuna mermi koydugu fotoğraflari içtiği alkolün fotoğraflarini vs story atıyor sanki dikkat çekmeye çalışıyor gibi ben gördüğüm de de kaldırıyor tesadüftur diycem ama bu 1 değil 2 değil 3 değil sürekli oluyor ben görüyorum 1 dakika sonra story i kaldırıyor bilmiyorum anlayamadım ben mi yanlış anlıyorum ve ümitleniyorum biraz saçma geliyor ama başka anlam yukleyemiyorum beni aydınlatır mısınız ?
nasi sogumuyosunuz. arizona kertenkelesi canlandi gozumde yazdiklarinizi okurken.

sakın yanlış anlamayın fakat siz görün diye yada diyil bunun ne önemi varki , bukadar saçma basit bir hareket nedir allah aşkına , bu tarz resimler çekinen biri ile sağlıklı bir ilişki olurmu , ilerde sorun yaşarım diye korkmuyormusun

Bu ne avamlık ya :D
Elinde mermi fotoğrafı atmak ne :D
Boşver sen bunu :)

Back
X