Yardımcı olur musunuz?

kardesı vasi yaptıgınız ıcın bırsey yapamazsınız sızde olsaydı tazmınatdan feragat ederdınız bagıs yapardınız herneyse ama suan avukatınızın dedıgınden baska bırsey yapamazsınız

şu mıllet ne der dusuncesınden de kurtulun lutfen
o mıllet suan bıle arkanızdan neler dıyordur zaten
hepsı zamanı gelınce olecek bocekler yıcek bedenlerını ne dedıklerının ne onemı var
Desinler umrumda değil artık calisicam başvuru yaptım zaten de bu para işi için sabrediyorum para almasınlar onu engellemek gerek

ya ben olsam kesınlıkle ıptal ettırırdım
fakat tehtıt ettıklerı ıcın cıddıye almak lazım
tehtıt ısıne avukat ne dıyor
Kardeşi ailemi tehdit etti abim ölürse sizi öldürürüm diye halbuki biz kaza yaptık abisini biz kaza yaptirmadik annesi dolduruyor herkesi kadın baskın oğulları anneci o ne derse onu yapıyorlar hakkimi helal etmiyorum eşime annesine kardeşlerine

gerızekalı ya abısı olurse oldururmus
hoşt kopek deseydın

sımdı avukat o parayı almasınlar derdındeyım dedıgınızde sıze cevaben ıptal edılebılır vasi der bunda sorun yok
pekı avukat sıze ne yapmanız gerektıgıyle ılgılı ne dedı tehtıtler falan varya ısın ıcınde verdıgı akıl ne
korkunuzdan bahsettıgınız mı aılemın canını yakarlar dıye

Avukat tehditi bilmiyor yakinimiz savcıya söyledik delil toplayın dedi
delıl toplayın dogru avukata da soyleyın sureklı akıl alın danısın
ıcınde bulundugunuz durumdan bır an ıcın kurtulmanız ıcın dua edıcem ... ısınız rast gıtsın ınsallah

Kamu davasına mı döndü yani? Durumunuza üzüldüm. Şiddet gösteren adam şimdi size muhtaç oldu.

delıl toplayın dogru avukata da soyleyın sureklı akıl alın danısın
ıcınde bulundugunuz durumdan bır an ıcın kurtulmanız ıcın dua edıcem ... ısınız rast gıtsın ınsallah
Avukat onlar para derdinde dedi ilk günden eşimin maaş kartının derdine düştüler biliyomusun eşimin kimlik kartını vermediler bana çok garip insanlar biz ailecek saskiniz tavırlarına ben ailemden böyle birsey görmedim
Avukat tehditi bilmediği için birsey söylemedi birde ben çıkıp yüz yüze konuşmadım çocuğumun acısı geçmedi ki dışarı çıkmak istemiyorum kimseyi görmek istemiyorum herkes acıyor kaderin yokmuş diyor bu beni daha kötü yapıyor

her şerde bır hayır bu adamdan kurtulmanızın tek yolu ılerde yasayacagınız mutlu gunlere gıden tek yol burdan gecıyordu demek kı
kaderın yokmus dıyenler hokus pokus yapsın gorelım sankı kendılerı şan şöhret ıcınde harıka hayat yasıyorlar
bakma sen onlara
ay bır dokundum bın ah ısıttım resmen suan o hoduk esınızı falan unuttum tamamen sıze konsantre oldum

arkadaş gibi dinlediniz beni yanımda olsanız sarilirdim size çok teşekkür ederim

arkadaş gibi dinlediniz beni yanımda olsanız sarilirdim size çok teşekkür ederim
baslarda çemkirdigim ıcın ozur dılerım valla hoş yıne davacı olmanız taraftarıyım o baska ama :)

burda esınden dayak yıyıp yıyıp esım ozunde ıyı ınsandır dıyenlerden oyle bunaldım kı sıze yazmadan hemen oncede benzer konudaydım kadınların guclu durmasını haklarını aramasını ıstıyorum kımseye ıhtıyacımız yok muhtac degılız boyun egmesınler ıstıyorum
bırılerının uzulmesı gerekıyorsa bunlar hödük koca olsun kadınlar uzulmesın ıstıyorum
cok mu utopık cok mu ımkansız ısteklerım bılemıyorum ama gercekten hıc yuregım kaldırmıyor artık resmen bıktım yıldım yoruldum sıddet haberlerınden boyle yasanan olaylardan

keske elımden bırsey gelse keske yapabılecegım bırsey var mı bılmıyorum

Dua et bana ki bu işten hayırlısıyla siyrilabileyim.
Bende de suç var aciz davrandım vurduğunda bosanma davası acabilirdim ailem arkamdaydi ama içimde değişik bir korku vardı sacma sapan davrandım güçlü olamadım kendimden çok elalem ne der diye düşündüm hala kendimi değil eşimi ailemi düşünüyorum salak olan benim hala da öyleyim cesaret edip hakkımı arayamiyorum

o dedıkoducu elalem kara yerın dıbıne gırsın gercekten bosverın onları
ınsallah allahım ınsallah allah yardımcınız olsun yolunuz bahtınız acık olsun ısınız rast gıtsın karsınıza hep ıyı ınsanlar cıksın yuzunuz gulsun ınsallah

Amin inşallah.iyi insanların işi hep rast gitsin.Allahım senin de gönlünden geçen dualarini etsin.çok teşekkür ederim tekrardan

Ya sizin burnunuzu kiran yarin ne yapmaz? Sonra cinayet islenince nerde adalet deniliyor. Bu oyuncakmi sikayet edim, sikayetimi geri cekim. Yarin tehdit eder bu sefer sizi ciddiye almazlar. Birak ne karar veriliyorsa verilsin. Azcik kendi caninizin kiymetini bilin.

Bebegimi kaza da kaybettim benim bebeğim öldü onlar tazminat derdine düştü tek dertleri para ama ben tazminat istemiyorum onlar kazadan para alsın istemiyorum
Yahu onlar niye tazminat parası alsın ki eşi olarak siz alacaksınız o parayi. Vekaleti gidip iptal edin siz alın parayi. Bu kadar enayi olmayın dayagini ben yedim parasini yemek benim hakkım diyin

Başınız sağolsun çok üzüldüm. Bir anne acısını yaşayamadan böyle şeylerle uğraşmamalı ne kötü insanlarmış. Lütfen toparlanın ilk iş vekaleti geri çekin hemen size saldırırlar zaten mesaj yoluyla cevap verin yazışmaları kaydedin polise gidin uzaklaştırma verirler o insanlara verilen parayıda alın ne olursunuz o sizin geleceğiniz olacak. Almadım deyin karşı tarafada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…