Yardımcı olur musunuz?

Taze_zencefil

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2019
60
51
3
Iyi akşamlar öncelikle hemen konuya geceyim ki konu uzamasin eşimle tartıştık ve bana kafa attı burnum kırılmıştı ben darp raporu aldım ama şikayetçi olmadım.
savcı peşini bırakmadı ve dava açılmış durum da.
bir sorun var eşim ağır hasta oldu herkese dava açılmaması için yalvardim savcıya doktora herkes yapmasaymis dedi
şimdi ben davaya gitmesem dava düşer mi eşim hastane de yatıyor zaten gidemez .

ya saka mısınız
dava dusmez cunku kamu davasına donmus
nıye sıkayetcı olmadınız
tovbe yarabbım

Eğer darp raporu aldıysanız , siz şikayet etseniz de etmesenizde dava açılır. Anlamadığım şey, sizin burnunuzu kıracak kadar size şiddet uygulayan birine neden acıyorsunuz. Bugün affedersiniz, yarın daha beterini yapar.
Eğer mazoşistseniz " eşim yanlışlıkla vurdu, eli çarptı , sinirimden darp raporu aldım " dersiniz dava düşer. Siz de gül gibi hayatınıza devam edersiniz, ya da etmezsiniz...

sen endıselenme kaygısız ol konu sahıbı ,yatalak yatamaz dıye bırsey yok, hakimler bosuna hakim olmuyor... bırakta herkes ısını yapsın ona uygun ceza verılsın .
kendısı de ceksın cezasını bunu duyanlarda boyle bırsey olunca cezası oldugunu bılsın...
sadece sıze yapılmasını gecın bırakın bunu bır tarafa. ınsanlara karsı sorumlulugunuz var sızın bırey olarak.
sız susarsanız baskası da susar. bız kadınlar hak aradıkca ses cıkardıkca sıkayetcı oldukca baskaları da sesını cıkarır ve ıcınde yabanı duygular besleyen erkekler de sonucu gorur

Durumu ağır aslında sürdürmek gerekirdi de Allah vurmuş bir de ben vurmayim diye

Normal şartlarda davayı siz açmış olsanız ve gitmeseniz düşer. Ama dava şu an kamu davası olduğu için düşmüyor diye biliyorum.
Evet kamu davasına dönüşmüş

Herkes yaptığı şeyin sorumluluğunu alabilmeli sonucuna katlanmalı, yatalak da olsa olmasa da yapmış mı yapmış niye acıyorsunuz ki? Yatalak olmasa neler yapacaktı kim bilir

Durumu ağır aslında sürdürmek gerekirdi de Allah vurmuş bir de ben vurmayim diye
olur mu oyle sey yahu yanına nıye kar kalsın o allahın vurdugu sey belkı gecmısınde yaptıgı baska hataların bedelıdır bılemezsınız
yatalakda olsa bunun kanunda yerı var suc ıslemıs cezasını cekmelı

Gidip şikayetçi değilim diyince ve yatalak olduğu halde ceza verecek hakimi tebrik etmek gerek.
Savcıya yalvardim dava acilmasin diye ama savcı vurmasaymis dedi durumu ağır yine de adam kabul etmedi aslında şaşırdım herkesi serbest bırakıyorlar ya öyle sandim ama olmadi gündem de kadın cinayetleri olduğu için herkes çok hassas sevindim aslında ama eşim hasta iste olmuyor

gercekten saka yapıyor olmalısınız
savcıya helal olsun sonuna kadar takıp eder umarım geregı yapılır

hanımefendı bızler bız kadınlar burda gunlerce uykusuz kaldık yemek yıyemedık kac gun kadına sıddet haberlerınden vallahı bıllahı 2 gun uyuyamadım ben
sız ne dıyorsunuz anlayamıyorum ben sızı ya

Bilinçsiz bir şekilde yatıyor ne yapayım dava üstüne dava mi açayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…