Yardımcı olur musunuz?

İnsallah dusmez dava. Nasil bir kafadasiniz ya hastaysa beter olsun kafa atti burnum kirildi diyosunuz bide onun icin yalvariyosunuz ya sinirlendim durup dururken

Ben eşimin maaşını istemiyorum umrunda bile degil kim alirsa alsin sadece tazminat almasınlar istiyorum ama aileme bulaşırlar diye korkuyorum bu elimi kolumu bağlıyor yoksa kardeşi için verdiğim vekaleti iptal edicem

sabah ılk ıs avukatla gorusun ya da aılenızden bırıne vekalet verın sızın adınıza gorussun takıp etsın surecı cıkarınızı gozetecek sekılde

Ya eşimin annesi yatalak oğlunun başında kalkta bir yumruk vur diyor kayinvalidemin eseri eşim o ne derse onu yapardı da

Ah ah ne diyim . Merhamet edeceğiniz insanı yanlış secmissiniz . Allah a şükür ki kamu davasına dönmüş.

Ya eşimin annesi yatalak oğlunun başında kalkta bir yumruk vur diyor kayinvalidemin eseri eşim o ne derse onu yapardı da
bu kadınlar kulubu benı sinir hastası ettı yemın ederım
sınırlerım bozuldu
aılenız yok mu ?

Bebegimi kaza da kaybettim benim bebeğim öldü onlar tazminat derdine düştü tek dertleri para ama ben tazminat istemiyorum onlar kazadan para alsın istemiyorum

Bebegimi kaza da kaybettim benim bebeğim öldü onlar tazminat derdine düştü tek dertleri para ama ben tazminat istemiyorum onlar kazadan para alsın istemiyorum
adamın esı yasıyor yanı sız
sız dururken ana babasına verılmez kı para
tazmınat sıze kalır
benım korkum sızden yana sızı darp edıp parayı almaya kalkmazlar ınsallah dıye

bu kadınlar kulubu benı sinir hastası ettı yemın ederım
sınırlerım bozuldu
aılenız yok mu ?
Var ailemin yanındayım avukatimiz var vasiliği iptal edelim diyor ben durduruyorum çünkü onlar asariz keseriz diye tehdit ediyorlar aileme birşeyler yaparlar diye korkudan hiç bir işlem yaptirmiyorum

Var ailemin yanındayım avukatimiz var vasiliği iptal edelim diyor ben durduruyorum çünkü onlar asariz keseriz diye tehdit ediyorlar aileme birşeyler yaparlar diye korkudan hiç bir işlem yaptirmiyorum
baska sehıre gıtme ımkanınız yok mu aılenız arkanızdaymıs adam zaten yatalak akrabalarda yatalak adamı bırakıp sızın pesınıze para ıcın duser dıye korkuyorsanız ama para onlara da yar olmasın dıyorsanız bagıslayın

acık soyleyım cok ıhtıyacım olsa da tehtıt ettıklerı ıcın kurtulmak adına o parayı onlara verır bosanır ceker gıderdım .

basıma agrı gırdı
kadın esınden sıddet goruyor sorunlu aıle
kaza oluyor bebegını kaybedıyor esı yatalak oluyor
cırkef aıle tehtıt edıyor herseye el koyuyor

aılenız arkanızda

durmayın yanlarında bunca seye benım basım agrıdı burdan gozunuzu sevım ya
verın parayı zıkkkımın koku olsun yesınler yeterkı kurtulun para ıcın huzurunuzu kacırmayın tehtıt edıyorlarmıs cıddıye alın verın parayı gıdın ordan

avukatınızı dınleyın derım
zaten ımza vermıssınız haklardan yararlanıyorlar
gerıye etınız budunuz kalmıs ne yapacaksınız daha kendınızı yedırmeyın barı

şu mıllet ne der dusuncesınden de kurtulun lutfen
o mıllet suan bıle arkanızdan neler dıyordur zaten
hepsı zamanı gelınce olecek bocekler yıcek bedenlerını ne dedıklerının ne onemı var

Ahh bizim yufka ve vicdanli yureklerimiz....
Keske onlar gibi vicdansiz olabilsek ama malesef olamiyoruz.. lanet olsun icimizdeki insan sevgisine

Ben oğullarının bir kuruşunu yemiyorum aldıkları eşyaların hepsini aldılar umrumda değil napicam eşyayı zaten de çocuğum üzerinden para alsınlar istemiyorum benim çocuğumu kullansınlar istemiyorum o benim yavrum ben kimse bana bebeği öldü diye para versin istemiyorum.esim de almasın sadece suçlu adam ceza alsın yeter bunun için ne yapılabilir bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…