Yardımcı olur musunuz?

Bilinçsiz bir şekilde yatıyor ne yapayım dava üstüne dava mi açayım
e yatsın
daha oncekı kafa atmalarını unutturmaz
hakimden daha mı ıyı bılıyorsunuz ? nıye bırakmıyorsunuz ıslerını yapsınlar
hayır zaten sıkayetcı olmamıssınızda savcıya gıdıp yalvarmak nedır ... savcı da kadınların elıne gecmıyor polıs dıyemeden ımdat dıyemeden öluyorlar bu kadın sans eserı yasıyor bana yalvardıgı seye bak dıye kesın dusunmustur .
degısık

Ya aslında çok haklısın ama ışte olmuyor

sımdı suracıkda fenalık gecırıcem
ya bu yastan sonra hukuk okutacaksınız bana yemın edıyorum catır catır sızın yerınıze hak savunucam ya

Hapsanede bile hasta olunca hastaneye goturulenler oluyor.. bu adamin bilinci mi kapali? Burnunu kiran adam icin bu merhamet biraz fazla degil mi sencede?

sız nıye acmıyorsunuz allah askına gercekten merak ettım
Ya yaşadıklarımı bilmiyorsun şu an o kadar zor bir dönemden geçiyorum ki anlatsam inanmazsin ben çok yoruldum yaşamaktan yoruldum ben kimseye laf anlatmak kimseden laf duyacak halim kalmadı bosansam yaşadığım yerde konuşmayan kalmaz büyük bir yer değil ki kimsenin kimseyi tanımadığı herkes herkesi tanıyor hasta kocasını bıraktı diye herkes konusacak modern düşünmüyor anadolu da millet ne olmuş kocası vurduysa mantığında herkes

e vasisi dava acınca da laf edecekler ozaman ne fark eder vasi acınca davayı bosanma olmuyor mu sankı ?

Burada anlatılmayan eksik bir şeyler var.
Size yardımcı olmak için gerçek sebepleri açıklayabilir misiniz ?
Ailesi yüzünden tartıştık o da kafa attı burnum çok acıyordu doktora gittim doktora kocam vurdu dedim o da polis çağırdı ifade aldılar savcı dava açtı.ben kiynetli esimin siciline islemesin diye davacı olmadım bu olaydan 1 ay sonra kaza geçirdik ve esim hasta oldu süreçte kazadan sonra başladı olan bu eksiklik yok

Benim komsumu kocası keserle dövdü kafasini yarmış kadinin gozleri falan morarmis o da darp raporu aldi sonra abisi araya girmis sikayetini geri cekti ama kamu davasi oldu adami iceri aldilar 2 ay oldu hala icerde .. sanmıyorum vazgeçilsin davaya gitmeseniz de devam eder

e vasisi dava acınca da laf edecekler ozaman ne fark eder vasi acınca davayı bosanma olmuyor mu sankı ?
Ya ailesi cirkef insanlar elimdeki bütün imkanlari aldılar maaşı ev eşyalarını kimse de bana ihtiyacın varmi diye bile sormuyor arada ailesi ya aile ni seç ya bizi diyor
Hani bunlar tazminat davası için yani para için beni aradan çıkarmak isterlerse dava acabilir mi onu merak ediyorum

hah bunu avukat bılır
vasi dava acabılır kısıtlı vasi bılmemne vasi dıye cok cesıtlerı var
hemen bır avukata danısın cunku aklı melakelerınız yerınızde olmasına ragmen butun ımkanlarınızı alan aıle tabıkı tazmınatı da kesınlıkle alır...
hos elınızdekılerı almıslar sız tazmınatı alsanız sızden yıne alırlar bırsey degısmez de
yıne dayanamıcam yazıcam sırf mıllet laf soylemesın dıye bu sekıle evlı kalmakda... kac yasında ınsanız kımseye ıhtıyacımız yok kı bu hayatda yasayabılmek ıcın

Kör ölür ceylan gözlü olur kel ölür sırma saçlı olur diye bir atasözü var ya eşim şimdi dünyanın en iyi insanı ailesinin gözünde en şeytan
valla bence o aıle ve o cevre esınızın sıddete meyıllı olmasını saglamıs sanırım
cunku etraf ne der bu adamdan bosanamam dıyebıldıgınıze gore
esıne kafa atıp burnunu kıran bır adam bu dunyada yasadıgına gore... onların gozunde bastan sona melektı yanı esınız bırsey degısmedı

sız kendınızı kurtarın sıze dıyecegım o
cocuk var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…