- 23 Ağustos 2021
- 27
- 8
- 1
- 25
- Konu Sahibi Pelin bicer
-
Test yap 1 ay geçtiyseKizlar benim adetime 10 yada 15 gün kala beyaz akıntım vardı şimdi durdu.1 ay gectide adet olmadım bnm dizlerim iki yumurtaliklarim agiriyor bide kasik ağrısı ve sırt ağrısı yaşıyorum şuan evin işini yaparken hemen yoruluyorum bunu yaşayan varmı acaba yardımcı olur musunuz?
Aslında biraz daha gecmesini bekliyorum eğer adet olmazsam o zaman test veririm.Test yap 1 ay geçtiyse
En son nezaman adet oldunuz?Aslında biraz daha gecmesini bekliyorum eğer adet olmazsam o zaman test veririm.
5 Şubat ta olmuştumEn son nezaman adet oldunuz?
Test yapsan varsa zaten cıkar hamile değilsem de doktora gitmelisin5 Şubat ta olmuştum
Biraz daha geçmesini istiyorum ondan sonra doktora gidecemTest yapsan varsa zaten cıkar hamile değilsem de doktora gitmelisin
Anladım sen bilirsin tabi ama ne kadar önce gidersen o kadar cabuk çözüm bulunabilirBiraz daha geçmesini istiyorum ondan sonra doktora gidecem
İyi de bi ay geçmiş daha ne kadar geçebilirAslında biraz daha gecmesini bekliyorum eğer adet olmazsam o zaman test veririm.
Eee biz napalım? Bekleyin doktora gidin o zamanAslında biraz daha gecmesini bekliyorum eğer adet olmazsam o zaman test veririm.
Hmm anladım cnm teşekkür ederim giderim bndeAnladım sen bilirsin tabi ama ne kadar önce gidersen o kadar cabuk çözüm bulunabilir
Acaba dedim böyle birşey yaşadığınızda hamile çıktınız mi yada başka sorunEEEE testte yapmayacaksınız madem bize ne soruyorsunuz tam olarak anlamadım?
Böyle birşey yaşadınız mı diye sordum belki aranizda yaşayan varsa belki hamile sonucu almıştırEEEE testte yapmayacaksınız madem bize ne soruyorsunuz tam olarak anlamadım?
Hastaneye gidip yapicamTest yapın yani 1 ay gecikmiş çok..
Hahaha bekle ablacım biraz daha geçsin. Hatta boşver direk doğurursun varsaAslında biraz daha gecmesini bekliyorum eğer adet olmazsam o zaman test veririm.
Herşeyi niye böyle alaya alıyorsunuz onu anlamadım 1 çocuk annesiyim kızımda hamile kaldığım zaman 3 ay adet olmadım 1 ay gittim gebe değilsiniz dedi 2 ay gittiğimde de gebe değilsiniz dedi 3 ay gittiğimde 1 aylık hamilesiniz dedi yani hamileysem bile geç gorunur. Her kadın aynı degilHahaha bekle ablacım biraz daha geçsin. Hatta boşver direk doğurursun varsa
hamılelıgın gec gorunmemıs. 3. ayda bellı olmamıs yanı. :) 2 ay yumurtlama olmamıs 3. ay yumurtlama oldugunda dollenme olmus .:)) 5 subatta adet olmussun marttayız 1 ay gecıktım yazmıssın o yuzden arkadaslar cok gecıktın dıye oyle yorum yazmıs. gerçi adet olmussun ama yazmak ıstedım dogrusunu.Herşeyi niye böyle alaya alıyorsunuz onu anlamadım 1 çocuk annesiyim kızımda hamile kaldığım zaman 3 ay adet olmadım 1 ay gittim gebe değilsiniz dedi 2 ay gittiğimde de gebe değilsiniz dedi 3 ay gittiğimde 1 aylık hamilesiniz dedi yani hamileysem bile geç gorunur. Her kadın aynı degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?