Yardımcı olur musunuz?

Adam sizi manipüle ediyor. Kıskanç biri ile ilişki yaşamak zor hep daha fazla baskı kuracak size. Hayatınızı elinizden alacak ama yine de yetmeyecek daha fazşasını isteyecek. Bu süreçte hasta olmasanız bile hasta olacaksınız.
Sevgilinize tavrınızı net koyun çizgilerinizi çekin

O kadar haklısın ki sınır çizdim diyemem şimdiye kadar

Ev

Evet kendimle ilgili şeylerde şüpheye düşme eğilim var destek alamıyorum çünkü maddi durumum kötü. Daha bu durumdan bahsetmedim
Erkek arkadaşınıza kendinizle ilgili her detayı anlatmak zorunda değilsiniz, bugün pilav üstü nohut yedim, akşam 5’de işten çıktık iş arkadaşım eve bıraktı gibi detaylara gerek yok, bugün ne yaptın sorusuna cevap: her zamanki gibi işe gidip geldim, bitti gitti.
O sizin sadece erkek arkadaşınız başka bir şey değil, devlet denetleme kurumu gibi nefes sayınızı bile anlatmak zorunluluğunuz yok, sizin üzerinizde yaptırım hakkı yok, kısıtlama hakkı yok.

Bunu KKda hiç değilse beş konuda okumuşumdur. Bu psikolojik bir takıntı. Hatta evli biri kocasına 'bilmiyorum ama aklımdan kardeşin geçti, seni aldatmak mi bu, aldattım mi seni bilmiyroum' falan filan bir şeyler diyordu , kocasına acimistik.
Ama sonra o kadar konu açıldı ki, aldatma obesyonu çok yaygınmis.
Bence bir psikiyatri servisine görün devlet Hastanesi'nde.
Konuya gelince ne var birinin arabasına bindiyseniz. Ben daha ucuza gelsin diye tanımadığım insanlarla uygulama üzerinde sozlesip şehirlerarası yolculuk yapıyorum. Hiç de kimseyi aldatmış sayılmıyorum. Hatta sevgilimle de kullandık, çok hoşuna gitti. Şoför olarak o da ilan açmaya başladı. Ben de destekledim
Aldatmak böyle olsa, ohoooo ne saçma ya

Ya ben zamanında otostop çekip tanıştığım insanlarla kola çekirdek muhabbet etmişliğim var. O kadar büyük tepki göstermişti ki buna. Ayrılma eşiğine gelmiştik.

Çok güzel bi yorum. Beni daha da iyi hissettirdi. Haklısın benim de kendime göre bi hayatım var.

Ya ben zamanında otostop çekip tanıştığım insanlarla kola çekirdek muhabbet etmişliğim var. O kadar büyük tepki göstermişti ki buna. Ayrılma eşiğine gelmiştik.
Keşke fırsat ayağınıza kadar gelmişken ayrılsaydınız, sevgilinizin sizi kendinizden şüpheye düşüren hastalıklı kıskançlığı yüzünden çok çekersiniz, yazık değil mi size?

Keşke fırsat ayağınıza kadar gelmişken ayrılsaydınız, sevgilinizin sizi kendinizden şüpheye düşüren hastalıklı kıskançlığı yüzünden çok çekersiniz, yazık değil mi size?
Gerçekten çok sevdiğim için uğraştım düzelmesine

Gerçekten çok sevdiğim için uğraştım düzelmesine
Yapmayın yaşınızı doğru girdiyseniz 23 yaşında hayatın baharında kadınsınız, ömrünüz sevgilinize ne yediğiniz içtiğiniz, kimlerle görüştüğünüzün hesabını vererek mi geçecek?
Sevgilinizin kıskançlığı hastalıklı türden, böyle bir kıskançlığı olan erkekler kadınları ya dövüyor veya öldürüyor çünkü kafaları değişik çalışıyor.
Siz onun onu yap bunu yapma, şunu giy, bununla görüşme diyeceği emir eri değilsiniz, anası babası da değilsiniz düzelsin terbiye olsun diye uğraşıyorsunuz, onu düşünmeyin kendinizi düşünün kendinize yazık etmeyin.

Kendisi böyle şeyleri asla yapmayacağını söylüyor bu yüzden üzerimde evet baskı var şuan
Böyle şeyler derken? Araçta şoförün yanına oturmak ya da birinin onun yanına oturması gibi mi? Aman Allah im korkunç zihniyetler. Noluyor yan yana oturunca boşalıyor muymuş? O kadar mi abaza?

Bence hem sizin düşünceleriniz hem partnerinizin düşünceleri çok hastalıklı. Ikinize de yardım almanızı ciddi öneriyorum.
Her yanına oturduğunuz adam siz dönün de ona bakın onunla olun diye hissetmiyor ki.
Partneriniz de demek ki birisini yardım için arabasına alıp bıraksa ya da normal baksa hemen yanlış bir şey mi yapacak?
Buna kıskançlık demeyin rica ediyorum. Çok üzülüyorum böyle şeylere ya

Bence sen sevgilin duyacak diye korku yaşıyorsun yoksa bişey yapmadığını kendin de biliyorsun. Sen kendinden eminsen böyle korkuların olmasın sanki arabaya binmiş eve gitmiş değil de adamın evine gidip romantik anlar yaşamış gibi anlatıyorsun.

Daha evlenmeden böyle şeyler söyleyen insan evlenince aldığınız nefesi zehir eder size.

Ben muhabirlik yaptığım dönemde sürekli kameraman arkadaşımla birlikteydik. Aynı arabada aynı yolda aynı oda da. Yeri geldi dağ başında çekime gittik yeri geldi başka bir ilçeye. O dönem eşimle sevgiliydik o izne gelmişti ben çalışıyordum uğurlamaya bile kameraman arkadaşımla gittik. Böyle şeyler sorun olmamalı hele ki iş hayatında.

Lütfen sizin sahibinizmis gibi davranmasına izin vermeyin çok pişman olursunuz, psikolojiniz bozulur.

Aynı konuyu üçüncü açışın farkında mısın? Bunu duymamak için yeni nick almışsın ama yemedim. Acaba arabaya binmedin ve binmiş gibi vesvese mi yapıyorsun şimdi de… gözünü seveyim git tedavi ol böyle ömür geçmez

Neyi yemen gerekiyor acaba kaç aydır kullandığım hesap ilk kez açıyoruk bu konuyu daha bugün geldi başıma nasıl defalarca acabilirim yemezsen yeme yani sen yaz illa diye yazmadım

Sınırlarım olsun istiyorum dediğiniz gibi kendimi kötü hissediyorum böyle olunca

Benim gözümde büyüdü olay belki sizin için çok önemli değildir.

Birinin arabasına binince aldatmış olmazsınız gönlünüz rahat olsun,sadece sevgiliniz gereksiz kıskanç.Karar sizin ama bence yalnız başınıza bi erkeğin arabasına binmemelisiniz malum sapık çok....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…