• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımcı olur musunuz?

KV_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2013
2.591
4.976
133
31
Dert mi bilmiyorum ama canımı sıkıyor.. Hemen anlatmaya başlıyorum.

Ben 1,5 sene önce burya yerleştim. 20 yaşındayım ve bundan önce yurtdışında yaşadım. Ablamla yaşıyorum. Bunları bana daha iyi yardımcı olmanız için anlatıyorum.

Şöyle ki; ben aöf halka ilişkiler ve tanıtım okuyorum. 1. Senem ve sınavlar yaklaşıyor. Çok az bi zaman kaldı ama ben bi türlü başlayamıyorum ders çalışmaya. 8-5 çalışıyorum ve 6de evdeyim. Yani akşamları vaktim var ama motivasyon mu yok ... Belkide biraz türkçede zorlandığım içindir. Bi okuduğumu bir daha okuyorum. Sağolsun sevgilim bana diyo anlamadığın yerleri anlatırm fln diye ama anca haftasonları görüşüyoruz fln işte.

Nasıl yapabilirim? Kendimi mi ödüllendireyim. Ya da günde kaç saate şartlayım kendimi? Bide tv var ya evde kendimi sürekli oyalıyorum. Ama ders çalışmadığım için suçlu hissediyorum kendimi. O kadar stress yaşadım ki o ösys'e girerken. Çok istiyordum çünkü ve şimdi böyle olduğum için üzülüyorum..

ben 2 senelk halkla ilşkiler sora geçiş yapark 2 senede işletme okudum.her zmn ardmcı ktaplarn sorularını ezberledim konuya çalkşmadm.ezber değilde bi kaç defa çözdm ama bazı derslern ordan çıkmıo davranış bilimleri,muhasebe denetm ve analiz yani ben bu derslern sorularının çıkmadığını hatrlıorm dierleri birebir aynıydı.2-3 defa çözsoruları aklnda kalıo ztn sorulara yönelk çalış yani ilk arkadan şıklara bakarak sora bakmadan.3-4 ünite böle yap sora bakmadan çöz sora dier konulara geç hepsin i brde çöz bilemediine arkadan cvbına bak:)ben b öle 4 senelk üni btrdm:)))

ben 2 senelk halkla ilşkiler sora geçiş yapark 2 senede işletme okudum.her zmn ardmcı ktaplarn sorularını ezberledim konuya çalkşmadm.ezber değilde bi kaç defa çözdm ama bazı derslern ordan çıkmıo davranış bilimleri,muhasebe denetm ve analiz yani ben bu derslern sorularının çıkmadığını hatrlıorm dierleri birebir aynıydı.2-3 defa çözsoruları aklnda kalıo ztn sorulara yönelk çalış yani ilk arkadan şıklara bakarak sora bakmadan.3-4 ünite böle yap sora bakmadan çöz sora dier konulara geç hepsin i brde çöz bilemediine arkadan cvbına bak:)ben b öle 4 senelk üni btrdm:)))

Teşekkür ederim cevap için :) bi çok forumda aynı şey yaziyor. Yani soruları ezberle tarzı şeyler. Bunu kesinlikle denicem. Peki günde kaç ünite? Ben murat yayınlarından kitap aldım. Kimse aöf kitaplardan çalışmıyormuş ki banada mantıksız geldi. Burdaki soruları çalışmam yeterli midir sizce?

Back
X