Yardımcı olur musunuz

elifff_____

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2015
3.641
1.322
63
bugün ikinci konum hemen konuya geçiyorum:)
Tanımayanlar için biraz bilgi vereyim ben bi ünide arş.görevlisiyim
İşe başlayalı zaten bir yıl olmadı çoğu kez derse girdim ama bu dersler max 15 kişi filandı.
Haftaya bir hocanın yerine derse gireceğim ve öğrenci sayısı tam 70, biraz gerildim sanki acaba derse hakim olabilir miyim becerebilirmiyim diye bir yandan yaparım diyorum ama bir yandan da biraz stres var ilk kalabalık dersim olacak.
Rahatlamak için neler yapmalıyım acaba, yardımcı olurmusunuz biraz.

Yaparsin bu senin meslegin zaten :)
Dersi anlatirken uzak noktalara odaklanip, odaklandigin noktalari da degistirerek seni izleyen gozleri gormeyebilirsin
Ses tonunu da guzel ayarladin mi tamamdir
70 kisi nedir ki, ben bile konusabilirim diyebiliyorsam sen haydi haydi yaparsin
Kocaman iyi sanslar

Tşk ederim inş iyi geçer herkes sana bakınca tuhaf oluyo işte biraz:)

Yapabilirsin. Ve yaptığında kendini tebrik edebilirsin çünkü iyi iş çıkartmış olacaksın :)

Ilkokuldayken tahtaya cikip heyecan yalinca hoca derdiki burdakilerin hepsinin koyun oldugunubdusun sakinles hatta bizi alisilagelmis tahtada civelip sabit bi sekilde anlatyirmazdi bizi kumeler arasinda dolastirir elimizi cebimize falan koymamizi isterdi

Aklima geldide bi duygulandim ise yarar mi bilmem ama bi dene istersen

:) koyun olduklarını düşünmeye çalışırım:) saol

Olursunuz :) Heyecanınızı pek belli etmeyin, cep telefonuna ve gürültüye izin vermeyin. Sınavda sorumlu olacaklarını hatırlatın dinlemiyorlarsa.
Çok da yumuşak davranmayın :)

bence yaparsın 70 kisiye hakim olmak 15 kisiden daha kolaydır, 15 kisi varken daha dikkatli olmalısın sonucta herkes sana odaklanmıs oluyor hata yapsan daha cok belli olur goze batar

esime sordum, cay icsin dedi... isin espirisi bir yana, derse iyi hazirlansin diyor

Çoğunluğu görmezden gelip 15 kişi varmış gibi dusunun.
Allah yardımcınız olsun inşallah güzel geçer dersiniz :)

güzel bir uyku, kafeinli içiceklerden uzak durun bu sizi olduğunuzdan daha çok gerecek çünkü. en önemlisi kendine güven. 300 kişiye seminer verenler var belkide daha çok. onlar yapıyorsa bende yaparım diyerek kendinden ve bilginden emin ol. unutma onların sana ihtiyacı var. iş alanlarımız farklı ama şahsen her toplantıda bunu düşünürüm. onların bana anlatıcaklarıma ihtiyacı var.

Bence anlatacağınız derse iyi calışın ve kesinlikle ciddi olun cep telefonu konuşmaları konusunda taviz vermeyin zaten sizi ciddi görürseler ona göre dinlerler diye düşünüyorum relax olun stres yapıcak bişey yok başarı duası var netten bakıp derse başlamadan önce okuyabilirsiniz. Bol sanşlar size

Bizim okula yeni gelen öğretim üyeleri (galiba siz de öylesiniz) genelde ya öğrenciyle cok iyi geçinmek adına her konuda muhabbet filan etmeye çalışırlardı. arayı iyi tutalim. arada kopyaya göz yumalım ki ders anlatırken filan sıkıştırıp bilmediği yerden bi kac soruyla bunaltmasın diye..

ya da çok mesafe koyanlar vardı.. Yüz göz olmayım derken, surat 5 karış gezerler..birşey sormaya korkardın ki, tavır aynen şu " sen kim köpk" der gibi...kibir vs..
üniversiteler genelde böyle sizde bilirsiniz..

yani hoca olarak, sadece sınıfta ne olduğu ne anlatıldığı önemli değil bana göre.

hoca kim ? hoca ne ? öğrenciler ne düşünüyor size bakınca ?
bunlar hepsinden önemli bence.. ama siz yinede dersinize iyi çalışın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…