Eski esimle gorusmuyorum. Dogum gununu de kutlamiyorum. Insanlik namina demeyin, o kadar insan olsa zaten bosanmazdik. O da benimkini kutlamiyor. O oglumla gorusuyor. Cok onemli sorunlarda gerektiginde gorusuyorum sadece, o da cogunlukla mesajla. En son gorusmemin uzerinden kimbilir kac ay gecti. Cocugu bahane ederek eski esle surekli gorusmek de bana normal gelmiyor. Gerekli durumlarda elbet aranir ama eski esle arada cocuk var elbet gorusecekler ifadesini buradaki yorumlardan okuyunca, yok artik o kadar da degil dedim. Arada cocuk da olsa bana eski esin bu kadar ilgili davranmasi tuhaf geliyor, kimse de kusura bakmasin. Eski esinin dogum gununu takip edecek kadar ilgili olmasi, bence hala aklinin eskilerde oldugunu gosterir. Yandan yandan girmeye calisir gibi arada dogum gununu, onu bunu bahane ederek aramasi, kendini hatirlatmasindan baska birsey degil bana gore ve yeni evliligine comak sokmaya calismasindan baska birsey degil bence. Yaptigi hareketin huzur bozucu oldugunu eminim kendi de biliyordur. Bu arada eski es bu tutuma devam etse de, konu sahibinin esinin tutumu daha da onemli. Konu sahibinin esinin eski esine tutumu aradaki sınırı belirleyecektir. Cunku eski esi belli ki sınır mınır bildigi yok bence.